Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F_C Bayern München Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6892
F_C Bayern München Gex
5122N Tactiek Ascenso442
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
72.8 gemiddelde waardering 39.3
incredible Schieten average
outstanding Passen average
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Jakupec passt de bal met de wreef. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een hoge lob. Petev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakupec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babits geeft een lange en hoge pass. Bellocq rent richting de bal. Bellocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Jakupec de bal. Jakupec met een sublieme pass. Babits probeert naar een medespeler te passen. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev draait met de bal, schiet en ... Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Struś is nu in balbezit. Struś geeft een hoge lob. Petev rent richting de bal. Petev schiet op doel. Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 2:0

13e minuut.
Babits rent richting de bal. Babits passt de bal zonder na te denken. Struś probeert naar een medespeler te passen. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq haalt uit met een fantastische trap. Paal! Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bellocq rent richting de bal. Bellocq haalt uit met een fantastische trap. Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petev is nu in balbezit. Petev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 3:0

15e minuut.
Jakupec geeft een lange en hoge pass. Bellocq kan de bal niet met de borst controleren. Puda begaat een overtreding. Bellocq wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kwasigroch komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Babits neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 4:0

17e minuut.
Struś rent richting de bal. Struś geeft de bal voor. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Trung Hiếu geeft een lange en hoge pass. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Babits probeert de bal met de borst te controleren. Babits probeert naar een medespeler te passen. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een hoge lob. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Babits kopt de bal weg. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een lange en hoge pass. Petev rent richting de bal. Petev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 5:0

26e minuut.
Babits heeft problemen om de bal te vangen. Radu rent richting de bal. Babits begaat een overtreding. Babits krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jakupec rent richting de bal. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Petev kopt de bal weg. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Struś met een snelle inworp. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Akasoy met een sublieme pass. Struś rent richting de bal. Klungelig pakt Struś de bal. Struś geeft de bal voor. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Kwasigroch de bal. Kwasigroch passt de bal met de wreef. Struś rent richting de bal. Petev is nu in balbezit. Petev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 6:0

37e minuut.
Petev passt de bal zonder na te denken. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec rent richting de bal. Jakupec geeft de bal voor. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 7:0

39e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec geeft een hoge lob. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een hoge lob. Petev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Akasoy met een sublieme pass. Jakupec speelt de bal door. Struś heeft problemen om de bal te vangen. Struś geeft een lange en hoge pass. Petev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Jakupec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupec geeft een hoge lob. Kwasigroch kopt de bal weg. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 22%, Gex 78%.
F_C Bayern München - Gex 7:0

51e minuut.
Babits speelt de bal door. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft een hoge lob. Río probeert wanhopig de bal te grijpen. Petev springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 8:0

53e minuut.
Babits geeft de bal voor. Petev heeft problemen om de bal te vangen. Prado rent richting de bal. Petev onderschept slim de pass. Petev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev onderschept slim de pass. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch schiet op doel. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 9:0

57e minuut.
Bitar is nu in balbezit. Bitar geeft een lange en hoge pass. Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec draait met de bal, schiet en ... Río probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 10:0

59e minuut.
Kwasigroch kopt de bal weg. Prado rent richting de bal. Petev verovert de bal door een tackle van achteren. Petev schiet op doel. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 11:0

60e minuut.
Trung Hiếu geeft een hoge lob. Petev kopt de bal weg. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 12:0

62e minuut.
Borko heeft problemen om de bal te vangen. Borko geeft een lange en hoge pass. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev draait met de bal, schiet en ... Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Quintuqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupec rent richting de bal. Jakupec geeft de bal voor. Kwasigroch springt en kopt de bal. Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Buitenspel voor Struś. Goede buitenspelval van de verdediging. Bitar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jakupec kopt de bal weg. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch speelt de bal door. Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petev is nu in balbezit. Petev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 13:0

70e minuut.
Struś heeft problemen om de bal te vangen. Struś geeft een hoge lob. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch schiet op doel. Río probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 14:0

72e minuut.
Petev is nu in balbezit. Zancu onderschept slim de pass. Met opzet legt Jakupec zijn tegenspeler op de grond. Jakupec krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Babits kopt de bal weg. Struś rent richting de bal. Struś geeft de bal voor. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwasigroch geeft een hoge lob. Río bokst de bal weg. Petev rent richting de bal. Petev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 15:0

77e minuut.
Jakupec met een snelle inworp. Babits probeert naar een medespeler te passen. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een hoge lob. Petev krijgt zijn hoofd ertegen. Río bokst de bal weg.

78e minuut.
Struś is nu in balbezit. Struś geeft de bal voor. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev schiet op doel. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 16:0

81e minuut.
Jakupec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babits speelt de bal door. Struś rent richting de bal. Struś geeft een hoge lob. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petev rent richting de bal. Petev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Gex 17:0

85e minuut.
Jakupec passt de bal met de wreef. Borko rent richting de bal. Borko geeft een hoge lob. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Petev is nu in balbezit. Prado is nu in balbezit. Petev onderschept slim de pass. Petev haalt uit met een fantastische trap. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 17%, Gex 83%.
F_C Bayern München - Gex 17:0