Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: JOYOBOYO STADIUM
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7167
MacanPutih Fc Przebrzydłe Pączyska
jalatunda Tactiek grać coś lebiody
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 46
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Widakuweno probeert naar een medespeler te passen. Siahaan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala schiet op doel. Nur`afiq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Przebrzydłe Pączyska 0:1

8e minuut.
Inworp. Ascarrunz met een snelle inworp. Daar is Kosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosiński geeft een hoge lob. Beszterda krijgt zijn hoofd ertegen. Nur`afiq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ascarrunz geeft de bal voor. Sawala kopt de bal weg. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda schiet op doel. Nur`afiq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Przebrzydłe Pączyska 0:2

17e minuut.
Kornev heeft problemen om de bal te vangen. Numfor is nu in balbezit. Met opzet legt Kornev zijn tegenspeler op de grond. Kornev krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cechetto met een sublieme pass. Jelonek met een sublieme pass. Rochim is nu in balbezit. Rochim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Cechetto met een sublieme pass. Jelonek rent richting de bal. Jelonek passt de bal zonder na te denken. Triyatna is nu in balbezit. Triyatna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 42%, Przebrzydłe Pączyska 58%.
MacanPutih Fc - Przebrzydłe Pączyska 0:2

54e minuut.
Quiquinato is nu in balbezit. Quiquinato passt de bal met de wreef. Numfor rent richting de bal. Numfor geeft de bal voor. Rochim springt en kopt de bal. Saïb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Numfor probeert naar een medespeler te passen. Tulkis geeft een lange en hoge pass. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Przebrzydłe Pączyska 0:3

60e minuut.
Doeltrap. Beketov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jelonek met een snelle inworp. Sawala rent richting de bal. Sawala passt de bal in één keer door. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Gliński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Kornev verovert de bal door een tackle van achteren. Kornev passt de bal in één keer door. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Widodo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jelonek is nu in balbezit. Klungelig pakt Rochim de bal. Jelonek geeft een hoge lob. Tylas springt en kopt de bal. Saïb probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Widodo is nu in balbezit. Widodo geeft een hoge lob. Tylas rent richting de bal. Tylas draait met de bal, schiet en ... Saïb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Przebrzydłe Pączyska 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 28%, Przebrzydłe Pączyska 72%.
MacanPutih Fc - Przebrzydłe Pączyska 1:3