Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pulley Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1064
Pulley La Blanquirroja C.F
2x2 Tactiek La 4-4-2
44% Balbezit 56%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten incredible
average Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
del Valle is nu in balbezit. Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu met een sublieme pass. Klungelig pakt Błoto de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu probeert naar een medespeler te passen. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Najbuk met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal met de wreef. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:1

6e minuut.
Kaluža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaluža geeft een lange en hoge pass. Daar is Roza Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roza Ribeiro passt de bal met de wreef. Knarvik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Kaluža de bal. Kaluža geeft de bal voor. Inworp. Roza Ribeiro met de inworp. Błoto is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Roza Ribeiro neemt de hoekschop. Valenzuela controleert de bal met de borst. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:3

9e minuut.
Gędłek rent richting de bal. Gędłek speelt de bal door. Valenzuela met een sublieme pass. Netanyahu rent richting de bal. Błoto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:4

12e minuut.
Inworp. Roza Ribeiro met de inworp. Daar is Błoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kaluža geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela met een snelle inworp. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon speelt de bal door. Netanyahu met een sublieme pass. Błoto heeft problemen om de bal te vangen. Błoto draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Błoto is nu in balbezit. Błoto schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:5

18e minuut.
Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu geeft de bal voor. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:6

19e minuut.
Kaluža geeft een lange en hoge pass. Valenzuela kopt de bal weg. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:7

20e minuut.
Kaluža geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roza Ribeiro met een snelle inworp. Błoto rent richting de bal. Błoto schiet op doel. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Błoto is nu in balbezit. Błoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:8

21e minuut.
Kaluža geeft de bal voor. Inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knarvik speelt de bal door. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:9

23e minuut.
Spiridon kopt de bal weg. del Valle speelt de bal door. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu geeft de bal voor. Błoto krijgt zijn hoofd ertegen. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:10

24e minuut.
Ripoll met een sublieme pass. Kaluža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaluža geeft een lange en hoge pass. Błoto rent richting de bal. Błoto schiet op doel. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Netanyahu passt de bal in één keer door. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik passt de bal in één keer door. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:11

30e minuut.
Kaluža rent richting de bal. Najbuk verovert de bal door een tackle van achteren. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:12

31e minuut.
Roza Ribeiro met een snelle inworp. Błoto probeert naar een medespeler te passen. Knarvik rent richting de bal. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:13

32e minuut.
Horvath passt de bal zonder na te denken. Amin met een sublieme pass. Roza Ribeiro geeft de bal voor. Knarvik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:14

33e minuut.
Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu met een sublieme pass. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Netanyahu probeert naar een medespeler te passen. Roza Ribeiro rent richting de bal. Roza Ribeiro speelt de bal door. Daar is Błoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roza Ribeiro rent richting de bal. Roza Ribeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Knarvik kan de bal niet met de borst controleren. Knarvik speelt de bal door. Błoto rent richting de bal. Błoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:15

40e minuut.
Netanyahu passt de bal zonder na te denken. Roza Ribeiro rent richting de bal. Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Knarvik rent richting de bal. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu speelt de bal door. Knarvik heeft problemen om de bal te vangen. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 97%, La Blanquirroja C.F 3%.
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:15

46e minuut.
Roza Ribeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Netanyahu met een sublieme pass. Błoto rent richting de bal. Błoto schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:16

49e minuut.
Knarvik rent richting de bal. Knarvik passt de bal met de wreef. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:17

52e minuut.
Klungelig pakt Roza Ribeiro de bal. Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:18

54e minuut.
Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Knarvik rent richting de bal. Knarvik passt de bal in één keer door. Błoto is nu in balbezit. Błoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:19

55e minuut.
Kaluža geeft de bal voor. Inworp. Valenzuela met een snelle inworp. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valenzuela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roza Ribeiro kopt de bal weg. Knarvik heeft problemen om de bal te vangen. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Pardal bokst de bal weg. Błoto rent richting de bal. Błoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:20

57e minuut.
Błoto heeft problemen om de bal te vangen. Błoto speelt de bal door. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:21

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Knarvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:22

59e minuut.
Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu passt de bal zonder na te denken. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:23

61e minuut.
Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto passt de bal zonder na te denken. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:24

65e minuut.
Inworp. Chiesa komt het veld opgelopen. Mardarás komt het veld opgelopen. Mercer komt het veld opgelopen. Lambeta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto met een sublieme pass. Knarvik heeft problemen om de bal te vangen. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela met een sublieme pass. Daar is Knarvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knarvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:25

67e minuut.
del Valle met een sublieme pass. Netanyahu speelt de bal door. Klungelig pakt Błoto de bal. Błoto draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:26

71e minuut.
Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik speelt de bal door. Błoto heeft problemen om de bal te vangen. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:27

74e minuut.
Netanyahu met een sublieme pass. Roza Ribeiro is nu in balbezit. Roza Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Knarvik rent richting de bal. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roza Ribeiro neemt de hoekschop. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Knarvik rent richting de bal. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:28

76e minuut.
Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Knarvik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaluža. Knarvik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Knarvik kan niet meer verder spelen. Meléndez komt het veld opgelopen. Najbuk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pardal trapt de bal weg. Najbuk kopt de bal weg. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Netanyahu speelt de bal door. Roza Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza Ribeiro passt de bal met de wreef. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Błoto rent richting de bal. Błoto probeert naar een medespeler te passen. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:29

81e minuut.
Netanyahu passt de bal zonder na te denken. Valenzuela met een sublieme pass. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:30

86e minuut.
Roza Ribeiro met de inworp. Klungelig pakt Błoto de bal. Błoto probeert naar een medespeler te passen. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:31

86e minuut.
Kaluža geeft de bal voor. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela met een sublieme pass. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meléndez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Błoto is nu in balbezit. Błoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:32

88e minuut.
Netanyahu met een sublieme pass. Roza Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:33

90e minuut.
Valenzuela met een snelle inworp. Meléndez heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez speelt de bal door. Błoto is nu in balbezit. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 92%, La Blanquirroja C.F 8%.
Pulley - La Blanquirroja C.F 0:34