Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Buenoia FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5305
Buenoia FC Parecis S.E
2x2 Tactiek Não tem escolha
62% Balbezit 38%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 43.4
adequate Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas passt de bal in één keer door. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 1:0

10e minuut.
Gheorghiţă probeert de bal met de borst te controleren. Magrão is nu in balbezit. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça schiet op doel. Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 2:0

12e minuut.
Rabanete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magrão de bal. Praça onderschept slim de pass. Praça schiet op doel. Viola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Praça is nu in balbezit. Praça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 3:0

15e minuut.
Magrão is nu in balbezit. Praça is nu in balbezit. Magrão rent richting de bal. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça haalt uit met een fantastische trap. Viola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pavon passt de bal met de wreef. Rochetti is nu in balbezit. Rochetti geeft een hoge lob. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Tabata komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Guerra speelt de bal door. Ribas speelt de bal door. Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel. Viola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pavon kopt de bal weg. Praça heeft problemen om de bal te vangen. Magrão is nu in balbezit. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Praça is nu in balbezit. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pavon heeft problemen om de bal te vangen. Pavon probeert naar een medespeler te passen. Passos probeert naar een medespeler te passen. Craveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Craveiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 4:0

45e minuut.
Melo Rêgo komt het veld opgelopen. Mineiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 32%, Parecis S.E 68%.
Buenoia FC - Parecis S.E 4:0

49e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado speelt de bal door. Praça is nu in balbezit. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 5:0

54e minuut.
Ribas probeert de bal aan de voet te houden. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra met een sublieme pass. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melo Rêgo de bal. Qualira is nu in balbezit. Qualira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ribas met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Praça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Amoroso komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Passos rent richting de bal. Passos geeft een lange en hoge pass. Melo Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrão onderschept slim de pass. Magrão draait met de bal, schiet en ... Rochetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rochetti speelt de bal door. Praça is nu in balbezit. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ribas met een sublieme pass. Rolha rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 46%, Parecis S.E 54%.
Buenoia FC - Parecis S.E 5:0