Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Avatar FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4038
Avatar FC Gyömrő Eagles
na most Tactiek Eagles TT3
54% Balbezit 46%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 41.9
adequate Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen very good


2e minuut.
Botina rent richting de bal. Botina passt de bal zonder na te denken. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig draait met de bal, schiet en ... Remmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 1:0

7e minuut.
Magnussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemasson rent richting de bal. Lemasson speelt de bal door. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Benayoun met een sublieme pass. Botina is nu in balbezit. Botina met een sublieme pass. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 2:0

14e minuut.
Benayoun onderschept slim de pass. Benayoun met een sublieme pass. Botina speelt de bal door. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonasson onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lemasson zal de hoekschop nemen. Ludwig krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 3:0

25e minuut.
Benayoun passt de bal met de wreef. Botina rent richting de bal. Botina probeert naar een medespeler te passen. Ludwig heeft problemen om de bal te vangen. Ludwig schiet op doel. Remmer bokst de bal weg.

28e minuut.
Ludwig speelt de bal door. Botina rent richting de bal. Ludwig is nu in balbezit. Ludwig schiet op doel. Remmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 4:0

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lemasson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ludwig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwig draait met de bal, schiet en ... Remmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luppino is nu in balbezit. Luppino geeft een hoge lob. Nadal kopt de bal weg. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Benayoun passt de bal in één keer door. Ludwig is nu in balbezit. Ludwig met een sublieme pass. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Paal! Ludwig is nu in balbezit. Ludwig haalt uit met een fantastische trap. Remmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 19%, Gyömrő Eagles 81%.
Avatar FC - Gyömrő Eagles 5:0

47e minuut.
Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemasson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Botina is nu in balbezit. Botina schiet op doel. Remmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Lemasson neemt de hoekschop. Remmer probeert naar een medespeler te passen. Benayoun kopt de bal weg. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecayo geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan schiet op doel. Remmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 6:0

51e minuut.
Nadal trapt de bal weg. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino passt de bal in één keer door. Botina is nu in balbezit. Botina haalt uit met een fantastische trap. Remmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Montecayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwig rent richting de bal. Ludwig draait met de bal, schiet en ... Remmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 7:0

53e minuut.
Ludwig rent richting de bal. Ludwig speelt de bal door. Daar is Malkhasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Remmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Augustyn met de inworp. Lemasson met een sublieme pass. Ludwig met een sublieme pass. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lemasson geeft een lange en hoge pass. Luppino rent richting de bal. Luppino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Botina de bal. Botina draait met de bal, schiet en ... Remmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ludwig is nu in balbezit. Montecayo verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan schiet op doel. Remmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Gyömrő Eagles 8:0

75e minuut.
Mraz speelt de bal door. Montecayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan onderschept slim de pass. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Remmer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Városi passt de bal zonder na te denken. Lemasson is nu in balbezit. Magnussen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magnussen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Jonasson onderschept slim de pass. Jonasson passt de bal met de wreef. Lemasson rent richting de bal. Botina is nu in balbezit. Botina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Montecayo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szücs komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Luppino rent richting de bal. Botina is nu in balbezit. Botina met een sublieme pass. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 16%, Gyömrő Eagles 84%.
Avatar FC - Gyömrő Eagles 8:0