Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Żmijewo Lufa!
5nowa Tactiek 5-2-3 NeW
35% Balbezit 65%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Omran passt de bal in één keer door. Ávila rent richting de bal. Ávila passt de bal zonder na te denken. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tajner rent richting de bal. Ellerman onderschept slim de pass. Ellerman geeft de bal voor. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ellerman onderschept slim de pass. Ellerman speelt de bal door. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Lukašek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Lufa! 0:1

22e minuut.
Kaplon heeft problemen om de bal te vangen. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik geeft een lange en hoge pass. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Lukašek bokst de bal weg.

24e minuut.
Calandriello met een sublieme pass. Ellerman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muszarski. Muszarski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ellerman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ellerman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prałatowicz met een sublieme pass. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ... Şamilsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Żmijewo - Lufa! 1:1

28e minuut.
Madziek kopt de bal weg. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ávila zijn tegenspeler op de grond. Ávila krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met de inworp. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Milanić is nu in balbezit. Milanić geeft een lange en hoge pass. Muszarski kan de bal niet met de borst controleren. Chałas rent richting de bal. Chałas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandriello verovert de bal door een tackle van achteren. Calandriello speelt de bal door. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Omran verovert de bal door een tackle van achteren. Omran geeft een lange en hoge pass. Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een hoge lob. Ochucki kan de bal niet met de borst controleren. Lukašek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Lufa! 1:2

41e minuut.
Prałatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas onderschept slim de pass. Chałas speelt de bal door. Ávila rent richting de bal. Ávila draait met de bal, schiet en ... Lukašek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 70%, Lufa! 30%.
Fc Żmijewo - Lufa! 1:2

49e minuut.
Królik rent richting de bal. Królik geeft de bal voor. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas draait met de bal, schiet en ... Lukašek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Lufa! 1:3

54e minuut.
Królik kopt de bal weg. Klungelig pakt Grigorie de bal. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Ellerman de bal. Ellerman passt de bal in één keer door. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel. Lukašek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Lufa! 1:4

85e minuut.
Calandriello verovert de bal door een tackle van achteren. Calandriello geeft een lange en hoge pass. Chałas rent richting de bal. Chałas draait met de bal, schiet en ... Lukašek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Lufa! 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 61%, Lufa! 39%.
Fc Żmijewo - Lufa! 1:5