Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Chula Vista United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1535
Chula Vista United HKS Hutnik 1957
flat four Tactiek 442
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Iriondo met een sublieme pass. Daar is Szulej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulej passt de bal in één keer door. Zduniec heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Hutai passt de bal zonder na te denken. Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak passt de bal met de wreef. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Rabello rent richting de bal. Zduniec begaat een overtreding. Rabello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trujillo met een snel genomen vrije trap. Česák kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrényi de bal. Petrényi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Česák verovert de bal door een tackle van achteren. Szulej met een sublieme pass. Petrényi rent richting de bal. Petrényi geeft een lange en hoge pass. Kallionpää krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - HKS Hutnik 1957 0:1

17e minuut.
Trojanovič passt de bal in één keer door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea speelt de bal door. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - HKS Hutnik 1957 0:2

19e minuut.
Česák verovert de bal door een tackle van achteren. Česák passt de bal zonder na te denken. Górniak speelt de bal door. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ... Iriondo bokst de bal weg.

28e minuut.
Cumberland onderschept slim de pass. Cumberland met een sublieme pass. Vörös met een sublieme pass. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Iriondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Petrényi geeft een hoge lob. Richards kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lombrea neemt de hoekschop. Zduniec krijgt zijn hoofd ertegen. Zdebel bokst de bal weg.

42e minuut.
Kallionpää rent richting de bal. Oyler rent richting de bal. Kallionpää onderschept slim de pass. Kallionpää geeft de bal voor. Zduniec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rabello geeft een hoge lob. Rycak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hutai de bal. Vörös is nu in balbezit. Vörös schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 62%, HKS Hutnik 1957 38%.
Chula Vista United - HKS Hutnik 1957 0:2

48e minuut.
Cumberland is nu in balbezit. Česák verovert de bal door een tackle van achteren. Česák speelt de bal door. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Siemieniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal zonder na te denken. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Górniak speelt de bal door. Rycak rent richting de bal. Rycak met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Petrényi heeft problemen om de bal te vangen. Petrényi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Richards de bal. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - HKS Hutnik 1957 0:3

64e minuut.
Szulej met een sublieme pass. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft de bal voor. Zduniec maakt een snoekduik en kopt de bal. Richards probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdebel speelt de bal door. Hutai kopt de bal weg. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Iriondo bokst de bal weg.

73e minuut.
Iriondo probeert naar een medespeler te passen. Szulej kopt de bal weg. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - HKS Hutnik 1957 0:4

74e minuut.
Dardano komt het veld opgelopen. Ałtyn komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Faliński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Siemieniuk geeft een hoge lob. Lombrea met een sublieme pass. Zduniec rent richting de bal. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavalluzzi. Hutai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Górniak met een snel genomen vrije trap. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Górniak rent richting de bal. Górniak speelt de bal door. Cumberland speelt de bal door. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Petrényi passt de bal met de wreef. Siemieniuk rent richting de bal. Petrényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrényi geeft de bal voor. Kallionpää maakt een snoekduik en kopt de bal. Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 63%, HKS Hutnik 1957 37%.
Chula Vista United - HKS Hutnik 1957 0:4