Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hadi Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5250
FK Sultan F.C.WEST HAM UNITED
HMiJ Tactiek provjera!!
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Gordić heeft problemen om de bal te vangen. Gordić geeft de bal voor. Hypius heeft problemen om de bal te vangen. Hindsberg rent richting de bal. Hindsberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Viteškić met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Paranaglija rent richting de bal. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saličinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Arujärv de bal onder controle te krijgen. Özelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Özelden passt de bal zonder na te denken. Saličinović is nu in balbezit. Saličinović schiet op doel. Gerevini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hindsberg rent richting de bal. Hindsberg speelt de bal door. Nespoli rent richting de bal. Nespoli schiet op doel. Azyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:1

26e minuut.
Nespoli schiet op doel. Sorajić geeft een lange en hoge pass. Viteškić rent richting de bal. Kurtanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtanović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hindsberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dawidziuk komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Daar is Arujärv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arujärv geeft een lange en hoge pass. Nespoli kopt de bal weg. Dawidziuk rent richting de bal. Dawidziuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nespoli rent richting de bal. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidziuk schiet op doel. Azyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Azyer trapt de bal weg van het doel. Gordić kopt de bal weg. Pepe heeft problemen om de bal te vangen. Nespoli rent richting de bal. Nespoli geeft een hoge lob. Azyer bokst de bal weg. Hypius bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:2

37e minuut.
Dawidziuk kopt de bal weg. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk onderschept slim de pass. Dawidziuk draait met de bal, schiet en ... Azyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:3

45e minuut.
Özelden is nu in balbezit. Arujärv geeft de bal voor. Dawidziuk rent richting de bal. Dawidziuk schiet op doel. Azyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 67%, F.C.WEST HAM UNITED 33%.
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:4

51e minuut.
Lineker verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Pepe controleert de bal met de borst. Arujärv rent richting de bal. Arujärv haalt uit met een fantastische trap. Azyer bokst de bal weg. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:5

52e minuut.
Nespoli speelt de bal door. Kurtanović rent richting de bal. Kurtanović geeft de bal voor. Dawidziuk rent richting de bal. Dawidziuk haalt uit met een fantastische trap. Azyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nespoli is nu in balbezit. Nespoli passt de bal zonder na te denken. Cerveja is nu in balbezit. Cerveja geeft een lange en hoge pass. Nespoli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Cerveja is nu in balbezit. Cerveja passt de bal met de wreef. Gordić geeft een hoge lob. Dawidziuk springt en kopt de bal. Klungelig pakt Lineker de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Sorajić kan de bal niet met de borst controleren. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk speelt de bal door. Kurtanović heeft problemen om de bal te vangen. Kurtanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cerveja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dawidziuk de bal. Sorajić is nu in balbezit. Gordić verovert de bal door een tackle van achteren. Gordić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Özelden de bal. Arujärv verovert de bal door een tackle van achteren. Arujärv speelt de bal door. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Azyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerveja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Železnik probeert naar een medespeler te passen. Cerveja is nu in balbezit. Cerveja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Azyer trapt de bal weg. Gordić kopt de bal weg. Hypius rent richting de bal. Dawidziuk onderschept slim de pass. Dawidziuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kurtanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Gordić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk haalt uit met een fantastische trap. Azyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 70%, F.C.WEST HAM UNITED 30%.
FK Sultan - F.C.WEST HAM UNITED 1:5