Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCBkuba Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2743
FCBkuba Suszki Susza
111 Tactiek 41212 off
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 54.8
average Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Stathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska onderschept slim de pass. Karonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska onderschept slim de pass. Szabolcska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Dziubiński is nu in balbezit. Szabolcska schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szabolcska naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dziubiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barchesi komt bij de bal en schiet. Esclusa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Sagna met een sublieme pass. Lascu probeert naar een medespeler te passen. Alexa probeert naar een medespeler te passen. Fuzileiro is nu in balbezit. Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Kafalakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lascu kopt de bal weg. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna passt de bal in één keer door. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Suszki Susza 0:1

23e minuut.
Daar is Barchesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa probeert naar een medespeler te passen. Fuzileiro is nu in balbezit. Fuzileiro geeft een hoge lob. Iraheta Sanabria krijgt zijn hoofd ertegen. Kafalakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzak rent richting de bal. Kafalakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stathakis. Sagna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Stathakis is nu in balbezit. Stathakis passt de bal zonder na te denken. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wawrzak de bal onder controle te krijgen. Kafalakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Suszki Susza 0:2

28e minuut.
Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sagna de bal. Stathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathakis geeft een lange en hoge pass. Bambrowski springt en kopt de bal. Esclusa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Alexa met een sublieme pass. Daar is Iraheta Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraheta Sanabria passt de bal zonder na te denken. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel. Kafalakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dziubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubiński geeft een lange en hoge pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Esclusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna rent richting de bal. Sagna passt de bal met de wreef. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 59%, Suszki Susza 41%.
FCBkuba - Suszki Susza 0:2

46e minuut.
Armfelt komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria passt de bal in één keer door. Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Suszki Susza 0:3

55e minuut.
Liliyev rent richting de bal. Liliyev met een sublieme pass. Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsgaard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lascu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Alexa heeft problemen om de bal te vangen. Fuzileiro met een sublieme pass. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Kafalakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Buitenspel voor Bambrowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Štěpaník neemt vlug de vrije trap. Karonen heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Kafalakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fryganas is nu in balbezit. Fryganas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iraheta Sanabria de bal onder controle te krijgen. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karonen speelt de bal door. Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro passt de bal in één keer door. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Kafalakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Fryganas speelt de bal door. Gostin rent richting de bal. Fuzileiro verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Iraheta Sanabria maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Trabucchi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dziubiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Trabucchi geeft een hoge lob. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Kafalakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 76%, Suszki Susza 24%.
FCBkuba - Suszki Susza 0:3