Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fluminense-PET Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1022
Fluminense-PET Lojas Americanas
Cantinho Tactiek 4-3-3(2)
59% Balbezit 41%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten poor
average Passen average
adequate Verdedigen average


24e minuut.
Vakar geeft een hoge lob. Eskelinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Lojas Americanas 0:1

38e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio onderschept slim de pass. Cox rent richting de bal. Cox schiet op doel. Biegalski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Levy kopt de bal weg. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fluminense-PET - Lojas Americanas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 53%, Lojas Americanas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fluminense-PET - Lojas Americanas 1:1

47e minuut.
Vakar onderschept slim de pass. Vakar geeft een lange en hoge pass. Eskelinen kopt de bal weg. Montoya rent richting de bal. Montoya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vakar kopt de bal weg. Gagl probeert de bal aan de voet te houden. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Lojas Americanas 1:2

57e minuut.
Condruţ trapt de bal weg. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra geeft een lange en hoge pass. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Pedroso de bal. Vakar verovert de bal door een tackle van achteren. Vakar probeert naar een medespeler te passen. Montoya rent richting de bal. Montoya geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti passt de bal met de wreef. Vakar rent richting de bal. Vakar draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Lojas Americanas 1:3

68e minuut.
Klungelig pakt Levy de bal. Levy passt de bal met de wreef. Chmielniak met een sublieme pass. Veenstra rent richting de bal. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Levy rent richting de bal. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Lojas Americanas 2:3

73e minuut.
Beletti is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy geeft een hoge lob. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak schiet op doel. Numan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pedroso rent richting de bal. Pedroso geeft een hoge lob. Levy is nu in balbezit. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Biegalski onderschept slim de pass. Biegalski met een sublieme pass. Condruţ controleert de bal met de borst. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rybár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amâncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beletti probeert de bal met de borst te controleren. Cox speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beletti zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy geeft de bal voor. Daar is Słaby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak schiet op doel. Numan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mombelli de bal. Çameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra onderschept slim de pass. Veenstra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Słaby de bal onder controle te krijgen. Numan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 46%, Lojas Americanas 54%.
Fluminense-PET - Lojas Americanas 2:3