Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1720
AC Milan eSports Atlético Mara
Atras Tactiek Barrera
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 35.2
redelijk Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quiñones neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. N`Diatt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - Atlético Mara 0:1

4e minuut.
Quiñones geeft een hoge lob. Velásquez maakt een snoekduik en kopt de bal. N`Diatt met een sublieme pass. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kubiński onderschept slim de pass. Perea verovert de bal door een tackle van achteren. Butto rent richting de bal. Kubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Viollet trapt de bal weg van het doel. Butto kan de bal niet met de borst controleren. Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiński draait met de bal, schiet en ... Viollet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zurita rent richting de bal. Kubiński onderschept slim de pass. Kubiński draait met de bal, schiet en ... Viollet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Arvelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto speelt de bal door. Zurita rent richting de bal. Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly haalt uit met een fantastische trap. Viollet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz passt de bal met de wreef. Ciocia is nu in balbezit. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel. N`Diatt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kubiński geeft de bal voor. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bailly de bal onder controle te krijgen. Molletones is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Perea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudnic met de inworp. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. N`Diatt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Velásquez passt de bal met de wreef. Butto met een sublieme pass. Santeliz probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bailly rent richting de bal. Bailly passt de bal in één keer door. Dudnic rent richting de bal. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez draait met de bal, schiet en ... N`Diatt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Zurita speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly haalt uit met een fantastische trap. Viollet probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ciocia is nu in balbezit. Ciocia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Velásquez de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Margiota probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - Atlético Mara 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 73%, Atlético Mara 27%.
AC Milan eSports - Atlético Mara 0:2

55e minuut.
Arvelo geeft een lange en hoge pass. Silva probeert de bal met de borst te controleren. Bailly rent richting de bal. Bailly haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - Atlético Mara 1:2

60e minuut.
Santeliz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz rent richting de bal. Silva maakt een afschuwelijke overtreding. Ruiz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ruiz kan niet meer verder spelen. Zigdis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 80%, Atlético Mara 20%.
AC Milan eSports - Atlético Mara 1:2