Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TRON Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 360
TRON Craiova Maxima 1973
442 Tactiek passo dobble
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Carnero kopt de bal weg. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo speelt de bal door. Daar is Lehtinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tonarelli passt de bal met de wreef. Rępał verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Gatto is nu in balbezit. Lo Gatto geeft een hoge lob. Segovia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Craiova Maxima 1973 1:0

12e minuut.
Sądowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lehtinen de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazaruk. Nazaruk krijgt een gele kaart. Lehtinen raakt geblesseerd tijdens het duel. Carnero komt bij de bal en schiet. Powieczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRON - Craiova Maxima 1973 1:1

15e minuut.
Ierardo is nu in balbezit. Ierardo passt de bal zonder na te denken. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel. Powieczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Craiova Maxima 1973 1:2

31e minuut.
Rępał speelt de bal door. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal in één keer door. Ierardo rent richting de bal. Ierardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Craiova Maxima 1973 1:3

32e minuut.
Segura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łądka is nu in balbezit. Łądka probeert naar een medespeler te passen. Stanishev geeft de bal voor. Segovia maakt een snoekduik en kopt de bal. Sansalvadore bokst de bal weg.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Powieczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRON 55%, Craiova Maxima 1973 45%.
TRON - Craiova Maxima 1973 1:3

56e minuut.
Daar is Carnero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnero probeert naar een medespeler te passen. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Craiova Maxima 1973 1:4

70e minuut.
Tonarelli passt de bal zonder na te denken. Peçenek geeft de bal voor. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Sansalvadore werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Tonarelli met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores schiet op doel. Powieczko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een hoge lob. Sądowicz speelt de bal door. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Powieczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carnero zal de hoekschop nemen. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo draait met de bal, schiet en ... Powieczko bokst de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRON - Craiova Maxima 1973 1:5

85e minuut.
Sądowicz passt de bal in één keer door. Lehtinen rent richting de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Powieczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Powieczko probeert naar een medespeler te passen. Peçenek kopt de bal weg. Lo Gatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Gatto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRON 50%, Craiova Maxima 1973 50%.
TRON - Craiova Maxima 1973 1:5