Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Petarda Kobierzyn SKS Kadłuby
edit Tactiek Moja
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Tammik rent richting de bal. Gapiński begaat een overtreding. Tammik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gőz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Aittoniemi is nu in balbezit. Aittoniemi schiet op doel. Nalot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kukulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulas speelt de bal door. Gapiński rent richting de bal. Gapiński schiet op doel. Tuulaniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - SKS Kadłuby 1:0

18e minuut.
Taihe speelt de bal door. Kułaga is nu in balbezit. Kułaga passt de bal zonder na te denken. Futó rent richting de bal. Futó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Koller speelt de bal door. Kułaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułaga probeert naar een medespeler te passen. Futó rent richting de bal. Futó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gőz onderschept slim de pass. Kułaga is nu in balbezit. Kułaga passt de bal in één keer door. Futó heeft problemen om de bal te vangen. Futó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kukulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulas passt de bal zonder na te denken. Futó rent richting de bal. Futó draait met de bal, schiet en ... Tuulaniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - SKS Kadłuby 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 52%, SKS Kadłuby 48%.
KS Petarda Kobierzyn - SKS Kadłuby 2:0

49e minuut.
Văcaru passt de bal met de wreef. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Futó begaat een overtreding. Futó krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Sawczuk de bal. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller probeert naar een medespeler te passen. Gapiński is nu in balbezit. Gapiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Gapiński begaat een overtreding. Gőz raakt geblesseerd tijdens het duel. Nichifor komt het veld opgelopen. Segura García komt het veld opgelopen. Roux komt het veld opgelopen. Malahi komt het veld opgelopen. Precel komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. Roux verovert de bal door een tackle van achteren. Roux passt de bal zonder na te denken. Malahi rent richting de bal. Malahi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Malahi probeert de bal aan de voet te houden. Nichifor is nu in balbezit. Malahi is nu in balbezit. Malahi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - SKS Kadłuby 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 50%, SKS Kadłuby 50%.
KS Petarda Kobierzyn - SKS Kadłuby 3:0