Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Falla FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9260
Falla FC Larve
MaXx Tactiek ASB
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 66.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Fam met een harde bal richting middenveld. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vladimirov de bal. Vladimirov geeft een hoge lob. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Botezan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruszczyński komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Vladimirov met de inworp. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić passt de bal met de wreef. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu draait met de bal, schiet en ... Żywioł bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Falardo geeft een hoge lob. Chiculiţă kopt de bal weg. Vladimirov heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirov geeft de bal voor. Mâlcu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Falardo geeft een hoge lob. Rioli kopt de bal weg. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gümüşgöz kopt de bal weg. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyński is nu in balbezit. Ruszczyński geeft een hoge lob. Jones springt en kopt de bal. Richter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ruszczyński met de inworp. Ferracuti geeft een lange en hoge pass. Rafiński kopt de bal weg. Jones is nu in balbezit. Jones draait met de bal, schiet en ... Richter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ruszczyński kopt de bal weg. Voglis heeft problemen om de bal te vangen. Voglis passt de bal met de wreef. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chişcanu geeft een hoge lob. Calderón kopt de bal weg. Gümüşgöz met een sublieme pass. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tatangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz speelt de bal door. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński schiet op doel. Richter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioli passt de bal met de wreef. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Żywioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Requena probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met de inworp. Falardo geeft de bal voor. Chiculiţă springt en kopt de bal. Żywioł bokst de bal weg.

37e minuut.
Fam is nu in balbezit. Ruszczyński is nu in balbezit. Ruszczyński geeft een lange en hoge pass. Rafiński krijgt zijn hoofd ertegen. Richter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ferracuti is nu in balbezit. Ferracuti geeft een lange en hoge pass. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Falardo met de inworp. Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Żywioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 50%, Larve 50%.
Falla FC - Larve 0:1

47e minuut.
Vladimirov kopt de bal weg. Daar is Rioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Żywioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 0:2

49e minuut.
Gümüşgöz speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft de bal voor. Jones springt en kopt de bal. Richter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tatangeli geeft de bal voor. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Requena geeft de bal voor. Jones kopt de bal weg. Rafiński rent richting de bal. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Vladimirov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruszczyński. Vladimirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rioli de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Calderón passt de bal zonder na te denken. Ruszczyński met een sublieme pass. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap. Richter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 1:2

62e minuut.
Soto met een sublieme pass. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Żywioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 1:3

64e minuut.
Falardo met een snelle inworp. Soto geeft een hoge lob. Ojaste heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Żywioł met een harde bal richting middenveld. Falardo rent richting de bal. Calderón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calderón krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Jones raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rafiński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Everse geeft een lange en hoge pass. Requena kan de bal niet met de borst controleren. Requena geeft de bal voor. Rafiński rent richting de bal. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 2:3

73e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Ojaste tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiculiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto met een snel genomen vrije trap. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Żywioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 2:4

74e minuut.
Ferracuti probeert de bal met de borst te controleren. Chiculiţă is nu in balbezit. Ferracuti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferracuti geeft een hoge lob. Rafiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Colić kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Rafiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rafiński krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Calderón passt de bal met de wreef. Rafiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Everse. Everse krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov met een sublieme pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Falardo probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu passt de bal met de wreef. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 50%, Larve 50%.
Falla FC - Larve 2:4