Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: King Stadium Łódź
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3412
FC King Łódź Rakow Cz-wa
Podstawowa Tactiek wtepna
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.4 gemiddelde waardering 36.3
adequate Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen poor


1e minuut.
Duchewicz probeert de bal aan de voet te houden. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz geeft de bal voor. Duchewicz is nu in balbezit. Duchewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Feito bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchewicz rent richting de bal. Duchewicz passt de bal met de wreef. Arim rent richting de bal. Arim haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Szakos de bal. Szakos passt de bal in één keer door. Wąsik rent richting de bal. Szakál rent richting de bal. Szakál schiet op doel. Parada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wąsik rent richting de bal. Wąsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Rakow Cz-wa 0:1

20e minuut.
Bałecki met een sublieme pass. Duchewicz rent richting de bal. Matallana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matallana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 46%, Rakow Cz-wa 54%.
FC King Łódź - Rakow Cz-wa 0:1

52e minuut.
Daar is Dutkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismael verovert de bal door een tackle van achteren. Žiga rent richting de bal. Žiga geeft een lange en hoge pass. Duchewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC King Łódź - Rakow Cz-wa 1:1

54e minuut.
Doeltrap. Parada met een harde bal richting middenveld. Daar is Ahlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchewicz is nu in balbezit. Duchewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Kövecses komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Salković speelt de bal door. Matallana speelt de bal door. Kövecses rent richting de bal. Kövecses schiet op doel. Parada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Rakow Cz-wa 1:2

89e minuut.
Žiga is nu in balbezit. Žiga passt de bal zonder na te denken. Szołtysik probeert de bal aan de voet te houden. Duchewicz is nu in balbezit. Duchewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 30%, Rakow Cz-wa 70%.
FC King Łódź - Rakow Cz-wa 1:2