Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kondori Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7535
Kondori Spotted white beagles
433-sredina Tactiek just lucky
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 43.4
very good Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Rosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosik geeft de bal voor. Daar is Mięśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap. Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 1:0

4e minuut.
Lăpuşte met de inworp. Plivaric rent richting de bal. Rădoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rădoi krijgt een gele kaart. Plivaric is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mjesalica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prtinac kan de bal niet met de borst controleren. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa geeft een hoge lob. Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Uchyła speelt de bal door. Daar is Rădoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădoi passt de bal in één keer door. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Mjesalica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pahljina bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi met een sublieme pass. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak schiet op doel. Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 2:0

9e minuut.
Pahljina rent richting de bal. Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi passt de bal in één keer door. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel. Assis bokst de bal weg. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 3:0

11e minuut.
Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Mięśniak passt de bal met de wreef. Rădoi speelt de bal door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 4:0

13e minuut.
Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła probeert naar een medespeler te passen. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 5:0

16e minuut.
Joras geeft de bal voor. Baccetti met een sublieme pass. Zarosa kopt de bal weg. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 6:0

22e minuut.
Valentényi passt de bal in één keer door. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła passt de bal in één keer door. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rosik met een snelle inworp. Rădoi rent richting de bal. Pahljina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rădoi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rădoi kan niet meer verder spelen. Uyterhoeven komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Klungelig pakt Mięśniak de bal. Zarosa rent richting de bal. Fric begaat een overtreding. Zarosa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zarosa kan niet meer verder spelen. Maglečić komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Daar is Plivaric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentényi rent richting de bal. Valentényi passt de bal in één keer door. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak geeft een lange en hoge pass. Assis met een sublieme pass. Tupanjanin is nu in balbezit. Tupanjanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mjesalica de bal. Uchyła rent richting de bal. Uchyła schiet op doel. Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 7:0

43e minuut.
Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis passt de bal zonder na te denken. Tupanjanin probeert naar een medespeler te passen. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Assis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondori 27%, Spotted white beagles 73%.
Kondori - Spotted white beagles 7:0

48e minuut.
Joras passt de bal in één keer door. Rosik geeft de bal voor. Klungelig pakt Mrdjanin de bal. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła draait met de bal, schiet en ... Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Rosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uyterhoeven is nu in balbezit. Pahljina begaat een overtreding. Pahljina krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Uchyła is nu in balbezit. Uchyła passt de bal met de wreef. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Uchyła is nu in balbezit. Uchyła geeft een lange en hoge pass. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap. Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Assis probeert naar een medespeler te passen. Tupanjanin kopt de bal weg. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 8:0

68e minuut.
Mięśniak kopt de bal weg. Daar is Kinkela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięśniak rent richting de bal. Uchyła rent richting de bal. Uchyła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 9:0

74e minuut.
Rosik kopt de bal weg. Tupanjanin met een sublieme pass. Valentényi geeft een hoge lob. Uchyła rent richting de bal. Uchyła haalt uit met een fantastische trap. Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tupanjanin passt de bal zonder na te denken. Mięśniak rent richting de bal. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak onderschept slim de pass. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Plivaric de bal. Nikolaidis probeert naar een medespeler te passen. Tupanjanin met een sublieme pass. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel. Assis bokst de bal weg.

82e minuut.
Mjesalica geeft de bal voor. Imamović kopt de bal weg. Prtinac rent richting de bal. Gubec rent richting de bal. Gubec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Spotted white beagles 9:1

89e minuut.
Rosik neemt vlug de vrije trap. Mięśniak heeft problemen om de bal te vangen. Maglečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondori 17%, Spotted white beagles 83%.
Kondori - Spotted white beagles 9:1