Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CrypticHunter@GiveUp Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10004
CrypticHunter@GiveUp Red Bull
Cryptic3 Tactiek 3mids
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Deegan probeert naar een medespeler te passen. Faure rent richting de bal. László schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. László krijgt een gele kaart. Faure is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papić met een snel genomen vrije trap. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Chaviano probeert de bal aan de voet te houden. bin Junit rent richting de bal. Fonseca onderschept slim de pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Bulzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Yahaya geeft een hoge lob. Rojas kopt de bal weg. Chaviano met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Bulzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yahaya probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fonseca passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. bin Salleh begaat een overtreding. bin Salleh krijgt een gele kaart. Aguilar raakt geblesseerd tijdens het duel. Chaviano wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Papić passt de bal in één keer door. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca maakt een afschuwelijke overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya passt de bal zonder na te denken. Deegan geeft de bal voor. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Papić passt de bal zonder na te denken. Faure is nu in balbezit. Faure passt de bal met de wreef. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulzi trapt de bal weg. Papić kopt de bal weg. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Bulzi bokst de bal weg.

26e minuut.
Chaviano speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Salleh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguilar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aguilar neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure geeft een hoge lob. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - Red Bull 0:1

32e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Aguirre is nu in balbezit. Chitic begaat een overtreding. Chitic krijgt een gele kaart. Aguirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hernandez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - Red Bull 0:2

35e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een hoge lob. Chaviano kopt de bal weg. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Brecska passt de bal in één keer door. László is nu in balbezit. László geeft de bal voor. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Iser bokst de bal weg.

39e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Aguilar is nu in balbezit. Albu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Faure is nu in balbezit. Faure passt de bal in één keer door. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Chaviano rent richting de bal. Chaviano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Che Ahmad komt het veld opgelopen. Hisham Ibrahim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrypticHunter@GiveUp 65%, Red Bull 35%.
CrypticHunter@GiveUp - Red Bull 0:2

46e minuut.
Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński geeft de bal voor. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hernandez speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Bulzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - Red Bull 0:3

54e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal met de wreef. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar schiet op doel. Bulzi bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Balmaseda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
da Silva Barros kopt de bal weg. bin Selamat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda is nu in balbezit. Balmaseda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
László rent richting de bal. László geeft een lange en hoge pass. Aguirre kopt de bal weg. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
da Silva Barros is nu in balbezit. Deegan onderschept slim de pass. Deegan geeft de bal voor. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda haalt uit met een fantastische trap. Bulzi bokst de bal weg.

82e minuut.
bin Che Ahmad met de inworp. Daar is László, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László geeft de bal voor. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - Red Bull 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrypticHunter@GiveUp 50%, Red Bull 50%.
CrypticHunter@GiveUp - Red Bull 1:3