Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayastan U21 Latvija U21
tai2 Tactiek Typhoon
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 36.1
very good Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan geeft de bal voor. Daar is Rumiķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayan is nu in balbezit. Babayan haalt uit met een fantastische trap. Plūmītis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Dzilmītis geeft een hoge lob. Haroutiunyan rent richting de bal. Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan schiet op doel. Plūmītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Latvija U21 1:0

11e minuut.
Karents onderschept slim de pass. Karents geeft een hoge lob. Demirchyan kopt de bal weg. Babayan rent richting de bal. Babayan haalt uit met een fantastische trap. Plūmītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Haroutiunyan geeft een lange en hoge pass. Upenieks heeft problemen om de bal te vangen. Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... Plūmītis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rumiķis onderschept slim de pass. Rumiķis met een sublieme pass. Kapteinis heeft problemen om de bal te vangen. Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daribyan heeft problemen om de bal te vangen. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan geeft een lange en hoge pass. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Demirchyan kopt de bal weg. Daar is Babayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumiķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan onderschept slim de pass. Babayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grigoryan geeft een lange en hoge pass. Babayan is nu in balbezit. Dzilmītis maakt een afschuwelijke overtreding. Dzilmītis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 36%, Latvija U21 64%.
Hayastan U21 - Latvija U21 1:0

51e minuut.
Plūmītis trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Daribyan de bal onder controle te krijgen. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Haroutiunyan geeft een lange en hoge pass. Demirchyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kalnkarklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalnkarklis speelt de bal door. Daribyan met een sublieme pass. Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Shageldyan komt het veld opgelopen. Xachikyan komt het veld opgelopen. Khachikyan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Upenieks trapt de bal weg van het doel. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Babayan springt en kopt de bal. Plūmītis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Latvija U21 2:0

67e minuut.
Susurs probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daribyan met een snelle inworp. Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan geeft een lange en hoge pass. Plūmītis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanamyan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dzilmītis kopt de bal weg. Haroutiunyan rent richting de bal. Kalnkarklis begaat een overtreding. Kalnkarklis krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Babayan heeft problemen om de bal te vangen. Upenieks geeft de bal voor. Xachikyan rent richting de bal. Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan geeft de bal voor. Plūmītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babayan rent richting de bal. Babayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Latvija U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 24%, Latvija U21 76%.
Hayastan U21 - Latvija U21 3:0