Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LA OllA PoPeRA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6874
La PoP MAChiNE La Carré
TrAiNinG 4312 Tactiek Carré433superof
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Włodowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Elbal rent richting de bal. García Elbal geeft een lange en hoge pass. Bobek is nu in balbezit. Bobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 0:1

8e minuut.
Madrigal passt de bal in één keer door. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodowski probeert naar een medespeler te passen. Bobek is nu in balbezit. Bobek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Aré geeft een hoge lob. Inworp. García Elbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włodowski geeft een lange en hoge pass. Bobek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 0:2

23e minuut.
Włodowski passt de bal zonder na te denken. Karłowicz is nu in balbezit. Mureşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karłowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karłowicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 0:3

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fonseca stond buitenspel. Bertuol komt het veld opgelopen. Mitchell komt het veld opgelopen. Dyhrberg komt het veld opgelopen. Pérez Burrull komt het veld opgelopen. Post komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bertuol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertuol passt de bal zonder na te denken. Weening speelt de bal door. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Csintalan met een sublieme pass. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg passt de bal in één keer door. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Ahrari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Dyhrberg speelt de bal door. Weening geeft de bal voor. Dyhrberg kopt de bal weg. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Karłowicz is nu in balbezit. Pérez Burrull legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karłowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Post werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 61%, La Carré 39%.
La PoP MAChiNE - La Carré 0:4

50e minuut.
Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz geeft de bal voor. Aré rent richting de bal. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 0:5

51e minuut.
Jackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jackowski geeft een hoge lob. Mitchell kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dyhrberg passt de bal in één keer door. Bertuol speelt de bal door. Ociepa speelt de bal door. Weening geeft een lange en hoge pass. Mitchell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 1:5

57e minuut.
Weening geeft een lange en hoge pass. Mitchell kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Ahrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 2:5

65e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening verovert de bal door een tackle van achteren. Weening speelt de bal door. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Coscia komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Weening is nu in balbezit. Weening speelt de bal door. Csintalan is nu in balbezit. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mercz kopt de bal weg. Weening rent richting de bal. Weening geeft een lange en hoge pass. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Carré 3:5

70e minuut.
Zulu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Silva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazzari. Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Antequera komt het veld opgelopen. Pedraza komt het veld opgelopen. Ociepa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft een hoge lob. Silva kopt de bal weg. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Mitchell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell passt de bal met de wreef. Weening is nu in balbezit. Weening schiet op doel. Ahrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 44%, La Carré 56%.
La PoP MAChiNE - La Carré 3:5