Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DBus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9037
DBus Charly F.C.
Def4 Tactiek MEDIOS 2 DEL
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Inworp. Pagés met een snelle inworp. Murillo García rent richting de bal. Hompoth verovert de bal door een tackle van achteren. Hompoth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Hompoth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruttu. Ruttu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hompoth passt de bal zonder na te denken. Del Toro rent richting de bal. Del Toro passt de bal met de wreef. Plókai rent richting de bal. Plókai draait met de bal, schiet en ... Negro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Inworp. Del Toro met een snelle inworp. Jerković geeft een lange en hoge pass. Hompoth krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pagés met een snelle inworp. Hompoth rent richting de bal. Murillo García legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hompoth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plókai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Negro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plókai is nu in balbezit. Plókai draait met de bal, schiet en ... Negro bokst de bal weg.

18e minuut.
Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Plókai is nu in balbezit. Plókai haalt uit met een fantastische trap. Negro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Hompoth probeert naar een medespeler te passen. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak begaat een overtreding. Plókai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Plókai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Graupera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés passt de bal zonder na te denken. Hompoth rent richting de bal. Hompoth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Jerković rent richting de bal. Jerković passt de bal in één keer door. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ruttu rent richting de bal. Hompoth onderschept slim de pass. Pagés met een sublieme pass. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 75%, Charly F.C. 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DBus - Charly F.C. 0:0

49e minuut.
Arrúe bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrúe geeft een hoge lob. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 1:0

54e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković passt de bal met de wreef. Plókai rent richting de bal. Plókai haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jerković rent richting de bal. Jerković passt de bal in één keer door. Del Toro met een sublieme pass. Plókai is nu in balbezit. Plókai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Del Toro kan de bal niet met de borst controleren. Urenda geeft een hoge lob. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 2:0

63e minuut.
Daar is Carstensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morganti is nu in balbezit. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Arrúe rent richting de bal. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een hoge lob. Hompoth is nu in balbezit. Hompoth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Loncomán is nu in balbezit. Loncomán geeft de bal voor. Plókai is nu in balbezit. Plókai schiet op doel. Negro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pagés geeft de bal voor. Jerković rent richting de bal. Jerković passt de bal met de wreef. Plókai is nu in balbezit. Plókai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 63%, Charly F.C. 37%.
DBus - Charly F.C. 2:0