Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barca Kapy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5226
Barca Kapy Universitario FC
Nowa Tactiek 442
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 41.9
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Verlengia verovert de bal door een tackle van achteren. Verlengia met een sublieme pass. Speleers speelt de bal door. Mihart rent richting de bal. Mihart schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Universitario FC 1:0

7e minuut.
Cancelliere onderschept slim de pass. Speleers is nu in balbezit. Speleers passt de bal met de wreef. Kopacz rent richting de bal. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mihart heeft problemen om de bal te vangen. Mihart probeert naar een medespeler te passen. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. Meissner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Universitario FC 2:0

23e minuut.
Herojewski speelt de bal door. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz passt de bal in één keer door. Daar is Mihart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal met de wreef. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Verlengia rent richting de bal. Verlengia passt de bal zonder na te denken. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Universitario FC 3:0

37e minuut.
Verlengia speelt de bal door. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz passt de bal met de wreef. Mihart rent richting de bal. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kopacz met een sublieme pass. Verlengia rent richting de bal. Verlengia passt de bal met de wreef. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ... Meissner bokst de bal weg. Klungelig pakt Atlas de bal. Fichera is nu in balbezit. Herojewski verovert de bal door een tackle van achteren. Herojewski haalt uit met een fantastische trap. Meissner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Universitario FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 30%, Universitario FC 70%.
Barca Kapy - Universitario FC 4:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Atlas de bal onder controle te krijgen. Speleers rent richting de bal. Speleers passt de bal met de wreef. Mihart rent richting de bal. Mihart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski passt de bal in één keer door. Speleers probeert naar een medespeler te passen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Universitario FC 5:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guglielmone met de inworp. Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch draait met de bal, schiet en ... Milošov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Guizzo met de inworp. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke geeft een lange en hoge pass. Gligić bokst de bal weg.

71e minuut.
De La Peña rent richting de bal. Speleers onderschept slim de pass. Speleers passt de bal met de wreef. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ... Meissner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Herojewski probeert naar een medespeler te passen. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlengia speelt de bal door. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Universitario FC 6:0

79e minuut.
Passos met een sublieme pass. Kopacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guadalupe. Guadalupe krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Atlas passt de bal in één keer door. Cancelliere is nu in balbezit. Cancelliere geeft een lange en hoge pass. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Universitario FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 32%, Universitario FC 68%.
Barca Kapy - Universitario FC 7:0