Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: ARIS f.cl. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8667
ARIS Thessaloniki P.A.O.K. 2011
ftero 2 Tactiek Garcia
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Chloros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gritzapis probeert naar een medespeler te passen. Chondrogiannis met een sublieme pass. Marchena rent richting de bal. Marchena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Leppihalme passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Echevérry de bal. Echevérry met een sublieme pass. Jalšovec rent richting de bal. Jalšovec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Floruţ passt de bal zonder na te denken. Echevérry rent richting de bal. Echevérry heeft problemen om de bal te vangen. Echevérry geeft een lange en hoge pass. Laoutaris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 46%, P.A.O.K. 2011 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARIS Thessaloniki - P.A.O.K. 2011 0:0

49e minuut.
Chmiel probeert naar een medespeler te passen. Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry geeft een lange en hoge pass. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - P.A.O.K. 2011 1:0

53e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Floruţ passt de bal zonder na te denken. Daar is Echevérry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echevérry geeft een lange en hoge pass. Laoutaris krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Echevérry zal de hoekschop nemen. Jalšovec springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Zaragopoulos is nu in balbezit. Laoutaris onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaragopoulos. Zaragopoulos krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Marchena kopt de bal weg. Klungelig pakt Chmiel de bal. Chmiel met een sublieme pass. Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalšovec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Echevérry passt de bal met de wreef. Leppihalme is nu in balbezit. Leppihalme passt de bal zonder na te denken. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap. Vidal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Echevérry is nu in balbezit. Echevérry passt de bal in één keer door. Jalšovec is nu in balbezit. Jalšovec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - P.A.O.K. 2011 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 45%, P.A.O.K. 2011 55%.
ARIS Thessaloniki - P.A.O.K. 2011 2:0