Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cobra Arena 2007
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5997
A.C. Cobra Real Conca
523 Tactiek 532mio
48% Balbezit 52%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 46.1
incredible Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Albonico probeert naar een medespeler te passen. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini geeft een hoge lob. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Scarfo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarfo met een sublieme pass. Klungelig pakt Patyi de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ... Tur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tīklenieks rent richting de bal. Tīklenieks geeft de bal voor. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 1:0

10e minuut.
Scarfo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Contu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarfo probeert naar een medespeler te passen. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Scarfo rent richting de bal. Scarfo geeft een hoge lob. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. Tur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 2:0

13e minuut.
Voltolini controleert de bal met de borst. Jacquet rent richting de bal. Voltolini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Voltolini krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Otero is nu in balbezit. Albonico onderschept slim de pass. Albonico probeert naar een medespeler te passen. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu draait met de bal, schiet en ... Tur bokst de bal weg.

17e minuut.
Scarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfo passt de bal zonder na te denken. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu draait met de bal, schiet en ... Tur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 3:0

18e minuut.
Perez passt de bal met de wreef. Rolgi rent richting de bal. Patyi begaat een overtreding. Patyi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Voltolini is nu in balbezit. Voltolini passt de bal in één keer door. Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 4:0

20e minuut.
Adasme geeft een lange en hoge pass. Scarfo is nu in balbezit. Scarfo passt de bal met de wreef. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Scarfo met een snelle inworp. Tyfos is nu in balbezit. Tīklenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Tīklenieks geeft de bal voor. Sadłowski springt en kopt de bal. Tur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 5:0

25e minuut.
Voltolini rent richting de bal. Voltolini passt de bal met de wreef. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 6:0

29e minuut.
Patyi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Contu de bal onder controle te krijgen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... Tur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 7:0

29e minuut.
Rolgi rent richting de bal. Patyi onderschept slim de pass. Patyi geeft een lange en hoge pass. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Comin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jacquet de bal. Comin rent richting de bal. Sadłowski onderschept slim de pass. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Jacquet is nu in balbezit. Scarfo probeert naar een medespeler te passen. Patyi rent richting de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ... Tur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 8:0

35e minuut.
Adasme geeft een lange en hoge pass. Albonico rent richting de bal. Albonico geeft een hoge lob. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... Tur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 9:0

39e minuut.
Voltolini met de inworp. Albonico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patyi de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ... Tur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Tyfos rent richting de bal. Tīklenieks onderschept slim de pass. Tīklenieks geeft een lange en hoge pass. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski schiet op doel. Tur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voltolini zal de hoekschop nemen. Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Tur bokst de bal weg.

41e minuut.
Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet speelt de bal door. Scarfo rent richting de bal. Scarfo geeft een lange en hoge pass. Sadłowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 25%, Real Conca 75%.
A.C. Cobra - Real Conca 10:0

46e minuut.
Zduński komt het veld opgelopen. Righetto komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Voltolini met een snelle inworp. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu verovert de bal door een tackle van achteren. Contu draait met de bal, schiet en ... Tur bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Voltolini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tur bokst de bal weg. Sadłowski springt en kopt de bal. Tur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 11:0

49e minuut.
Adasme geeft een hoge lob. Albonico rent richting de bal. Albonico geeft een hoge lob. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alarcón passt de bal zonder na te denken. Otero rent richting de bal. Met opzet legt Albonico zijn tegenspeler op de grond. Albonico krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Scarfo met een sublieme pass. Tīklenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīklenieks geeft een lange en hoge pass. Contu rent richting de bal. Contu draait met de bal, schiet en ... Tur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuleczka komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Scarfo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarfo passt de bal in één keer door. Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Tur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Beaufils geeft de bal voor. Sadłowski rent richting de bal. Comin verovert de bal door een tackle van achteren. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Contu rent richting de bal. Contu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 12:0

74e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Comin is nu in balbezit. Patyi verovert de bal door een tackle van achteren. Patyi schiet op doel. Tur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 13:0

80e minuut.
Scarfo passt de bal zonder na te denken. Sadłowski rent richting de bal. Comin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jacquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski schiet op doel. Tur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Adasme de bal. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Picoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel. Tur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Conca 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 25%, Real Conca 75%.
A.C. Cobra - Real Conca 14:0