Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mandaguari FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12562
Mandaguari FC ADDT
SEVERINO_LAT Tactiek 442_adv
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rigoni met een snelle inworp. Duplan is nu in balbezit. Duplan geeft een lange en hoge pass. Perez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kubínek geeft de bal voor. Daar is Lanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachay rent richting de bal. Cachay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 0:1

16e minuut.
Kubínek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubínek passt de bal met de wreef. Montoya is nu in balbezit. Cachay is nu in balbezit. Cachay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala geeft de bal voor. Cachay springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza geeft een hoge lob. Inworp. Aguilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubínek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Duplan probeert naar een medespeler te passen. Rigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigoni passt de bal in één keer door. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lanza geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinzón de bal. Rigoni rent richting de bal. Rigoni geeft de bal voor. Perez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rigoni rent richting de bal. Rigoni geeft een hoge lob. Nyagolov is nu in balbezit. Nyagolov draait met de bal, schiet en ... Zeini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandaguari FC - ADDT 1:1

40e minuut.
Ayinko geeft een hoge lob. Raden kopt de bal weg. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov haalt uit met een fantastische trap. Zeini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 2:1

45e minuut.
Inworp. Montoya met de inworp. Zavala rent richting de bal. Zavala geeft de bal voor. Cachay springt en kopt de bal. Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 46%, ADDT 54%.
Mandaguari FC - ADDT 2:1

47e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een lange en hoge pass. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 3:1

51e minuut.
Pinzón rent richting de bal. Pinzón geeft de bal voor. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubínek geeft de bal voor. Cachay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 3:2

58e minuut.
Montoya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pernambuco. Montoya raakt geblesseerd tijdens het duel. Zavala met een snel genomen vrije trap. Cachay is nu in balbezit. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal met de wreef. Kubínek rent richting de bal. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Cachay is nu in balbezit. Cachay schiet op doel. Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandaguari FC - ADDT 3:3

66e minuut.
Andere kopt de bal weg. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay schiet op doel. Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 3:4

70e minuut.
Nyagolov kopt de bal weg. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov geeft een lange en hoge pass. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya rent richting de bal. Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Cachay onderschept slim de pass. Cachay haalt uit met een fantastische trap. Lima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Rigoni passt de bal met de wreef. Duplan is nu in balbezit. Duplan speelt de bal door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Campos geeft een hoge lob. Turcanu met een sublieme pass. Rigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigoni geeft een hoge lob. Nyagolov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar speelt de bal door. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Zavala passt de bal zonder na te denken. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay draait met de bal, schiet en ... Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 3:5

83e minuut.
Nyagolov rent richting de bal. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Andere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov verovert de bal door een tackle van achteren. Nyagolov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Duplan onderschept slim de pass. Duplan met een sublieme pass. Turcanu rent richting de bal. Turcanu draait met de bal, schiet en ... Zeini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 4:5

88e minuut.
Kubínek geeft een hoge lob. Montoya kopt de bal weg. Cachay is nu in balbezit. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - ADDT 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 52%, ADDT 48%.
Mandaguari FC - ADDT 4:6