Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: maria sharapova Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2588
maria sharapova FC BUUR
hej Tactiek Den Dovne
31% Balbezit 69%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 63.2
average Schieten incredible
weak Passen formidable
average Verdedigen solid


2e minuut.
Fronzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate springt en kopt de bal. Klíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:1

5e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo passt de bal in één keer door. Penners geeft de bal voor. Zárate springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kardashi heeft problemen om de bal te vangen. Feri speelt de bal door. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... Klíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:2

8e minuut.
Ahnert met een sublieme pass. Penners is nu in balbezit. Penners passt de bal zonder na te denken. Daar is Ahnert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahnert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Penners probeert naar een medespeler te passen. Kardashi is nu in balbezit. Kardashi passt de bal met de wreef. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel. Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Penners neemt de hoekschop. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. Klíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:3

12e minuut.
Kardashi geeft een lange en hoge pass. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Zárate kopt de bal weg. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chindea rent richting de bal. Chindea met een sublieme pass. Ahnert is nu in balbezit. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Klíma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kryger is nu in balbezit. Ahnert verovert de bal door een tackle van achteren. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Klíma bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Feri neemt de hoekschop. Ahnert krijgt zijn hoofd ertegen. Klíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:4

16e minuut.
Lebbe met een sublieme pass. Chindea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penners geeft een hoge lob. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ahnert kopt de bal weg. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal in één keer door. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Feri geeft de bal voor. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners passt de bal zonder na te denken. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:5

24e minuut.
Chindea speelt de bal door. Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penners met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Klíma bokst de bal weg. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kardashi rent richting de bal. Feri speelt de bal door. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:6

34e minuut.
Penners verovert de bal door een tackle van achteren. Penners geeft een hoge lob. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Klíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:7

39e minuut.
Fronzo rent richting de bal. Fronzo geeft de bal voor. Haffner rent richting de bal. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Toft geeft een lange en hoge pass. Feri is nu in balbezit. Feri passt de bal in één keer door. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zárate springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:8

41e minuut.
Paasch speelt de bal door. Audissino is nu in balbezit. Audissino probeert naar een medespeler te passen. Ahnert kan de bal niet met de borst controleren. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Klíma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maria sharapova 76%, FC BUUR 24%.
maria sharapova - FC BUUR 0:9

46e minuut.
Fronzo rent richting de bal. Chmielniak is nu in balbezit. Fronzo verovert de bal door een tackle van achteren. Fronzo geeft een lange en hoge pass. Zárate springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Fronzo met de inworp. Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Audissino met de inworp. Fronzo met een sublieme pass. Penners probeert de bal met de borst te controleren. Fronzo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:10

58e minuut.
Penners rent richting de bal. Penners geeft de bal voor. Klungelig pakt Masetto de bal. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Toft bereikt de bal nog maar net als eerste. Toft geeft een lange en hoge pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een hoge lob. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Espersen is nu in balbezit. Feri onderschept slim de pass. Feri geeft de bal voor. Ahnert rent richting de bal. Ahnert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Penners schiet op doel. Klíma probeert naar een medespeler te passen. Feri speelt de bal door. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fronzo met een sublieme pass. Penners is nu in balbezit. Penners geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Haffner rent richting de bal. Haffner geeft een lange en hoge pass. Feri kopt de bal weg. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:11

74e minuut.
Feri met een sublieme pass. Penners rent richting de bal. Penners passt de bal zonder na te denken. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Toft geeft de bal voor. Espersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate begaat een overtreding. Zárate krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Feri rent richting de bal. Feri speelt de bal door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Masetto de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Fronzo met een snelle inworp. Penners geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fronzo is nu in balbezit. Fronzo speelt de bal door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel. Klíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Audissino de bal. Fronzo geeft een hoge lob. Klíma bokst de bal weg. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Masetto de bal. Klíma bokst de bal weg.

85e minuut.
Espersen rent richting de bal. Espersen geeft de bal voor. Kardashi kopt de bal weg. Feri heeft problemen om de bal te vangen. Feri geeft een lange en hoge pass. Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - FC BUUR 0:12

87e minuut.
Chindea geeft een hoge lob. Audissino kopt de bal weg. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert schiet op doel. Klíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maria sharapova 83%, FC BUUR 17%.
maria sharapova - FC BUUR 0:12