Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Луиджи Ферарис
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5280
Сампдория Yantra 1919
Skiop 2 Tactiek 5-3-2X
40% Balbezit 60%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
30.7 gemiddelde waardering 49.4
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Yanchev rent richting de bal. Yanchev passt de bal in één keer door. Linkov rent richting de bal. Linkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 0:1

6e minuut.
Zlatkov passt de bal met de wreef. Presser heeft problemen om de bal te vangen. Trifonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifonov schiet op doel. Ziemiańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 0:2

9e minuut.
Kyosev kopt de bal weg. Linkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhevizov begaat een overtreding. Dzhevizov krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Linkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yanchev kopt de bal weg. Linkov is nu in balbezit. Linkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 0:3

12e minuut.
Kalena is nu in balbezit. Kalena passt de bal zonder na te denken. Trifonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifonov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 0:4

16e minuut.
Vergilov met een snelle inworp. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev geeft een hoge lob. Linkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kotov verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev rent richting de bal. Yanchev passt de bal zonder na te denken. Linkov rent richting de bal. Linkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 0:5

25e minuut.
Yanchev met een snelle inworp. Gajkowski probeert naar een medespeler te passen. Yanchev heeft problemen om de bal te vangen. Trifonov rent richting de bal. Trifonov schiet op doel. Ziemiańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gajkowski passt de bal in één keer door. Kalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalena met een sublieme pass. Linkov is nu in balbezit. Linkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yanchev rent richting de bal. Yanchev geeft een lange en hoge pass. Trifonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifonov draait met de bal, schiet en ... Ziemiańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сампдория 59%, Yantra 1919 41%.
Сампдория - Yantra 1919 0:6

51e minuut.
Trifonov is nu in balbezit. Linkov is nu in balbezit. Tringov speelt de bal door. Linkov rent richting de bal. Linkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kalena probeert naar een medespeler te passen. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanchev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Dzhevizov met een sublieme pass. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkov rent richting de bal. Linkov haalt uit met een fantastische trap. Ivanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 1:6

61e minuut.
Linkov is nu in balbezit. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser geeft een hoge lob. Linkov is nu in balbezit. Linkov draait met de bal, schiet en ... Ziemiańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Yantra 1919 1:7

73e minuut.
Klungelig pakt Vergilov de bal. Vergilov geeft de bal voor. Linkov rent richting de bal. Linkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Gajkowski probeert naar een medespeler te passen. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev passt de bal zonder na te denken. Trifonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifonov haalt uit met een fantastische trap. Ziemiańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vergilov probeert naar een medespeler te passen. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сампдория 47%, Yantra 1919 53%.
Сампдория - Yantra 1919 1:7