Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kraj Langove bare
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6902
Sudaraž Punta Cana United Club
zvone Tactiek Dakota
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.9 gemiddelde waardering 28.4
adequate Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Pisetta rent richting de bal. Kalmeta onderschept slim de pass. Kalmeta passt de bal met de wreef. Hruška rent richting de bal. Hruška geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kornalewicz geeft een hoge lob. Pikulić kopt de bal weg. Macedo probeert de bal aan de voet te houden. Šaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaran geeft een hoge lob. Plutão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plutão trapt de bal weg van het doel. Remark kopt de bal weg. Romper bereikt de bal nog maar net als eerste. Romper haalt uit met een fantastische trap. Plutão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Macedo geeft een lange en hoge pass. Virić is nu in balbezit. Virić geeft de bal voor. Romper bereikt de bal nog maar net als eerste. Romper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šindija zal de hoekschop nemen. Hruška kopt de bal weg. Daar is Pikulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarubbi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hruška geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vincenti probeert de bal met de borst te controleren. Remark probeert naar een medespeler te passen. Romper is nu in balbezit. Romper haalt uit met een fantastische trap. Plutão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romper rent richting de bal. Romper haalt uit met een fantastische trap. Plutão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Punta Cana United Club 1:0

36e minuut.
Tassios is nu in balbezit. Tassios passt de bal zonder na te denken. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Virić passt de bal in één keer door. Šindija speelt de bal door. Hruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruška geeft een hoge lob. Klungelig pakt Park de bal. Plutão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pikulić is nu in balbezit. Pikulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Punta Cana United Club 2:0

45e minuut.
Godinez komt het veld opgelopen. Söğüt komt het veld opgelopen. Muñiz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 37%, Punta Cana United Club 63%.
Sudaraž - Punta Cana United Club 2:0

51e minuut.
Virić heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Muñiz met de inworp. Pisetta rent richting de bal. Pisetta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Hruška de bal. Hruška geeft een lange en hoge pass. Söğüt heeft problemen om de bal te vangen. Romper rent richting de bal. Romper draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Sarubbi geeft een hoge lob. Pisetta is nu in balbezit. Pisetta passt de bal met de wreef. Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Šindija met een snelle inworp. Virić geeft een lange en hoge pass. Givens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romper is nu in balbezit. Romper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hruška rent richting de bal. Hruška geeft een lange en hoge pass. Givens probeert de bal aan de voet te houden. Pikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Šaran speelt de bal door. Daar is Šindija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šindija geeft een hoge lob. Hruška is nu in balbezit. Hruška schiet op doel. Plutão bokst de bal weg.

74e minuut.
Park geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šindija met een snelle inworp. Romper rent richting de bal. Romper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plutão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Remark met een sublieme pass. Hruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruška passt de bal zonder na te denken. Pikulić heeft problemen om de bal te vangen. Pikulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 36%, Punta Cana United Club 64%.
Sudaraž - Punta Cana United Club 2:0