Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7277
Misr U21 Lëtzebuerg U21
EGYPT best team Tactiek Lëtzebuerg
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 29.4
very good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


15e minuut.
Abd El-Khalek rent richting de bal. Issa is nu in balbezit. Issa geeft een lange en hoge pass. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Konsbrück probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
von Kunitzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engelmann met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Mahaly met een snelle inworp. Abd El-Khalek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Abd El-Khalek passt de bal zonder na te denken. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly geeft de bal voor. Abutreika is nu in balbezit. Abutreika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Konsbrück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konsbrück geeft een lange en hoge pass. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Duhoux rent richting de bal. Camanico is nu in balbezit. Doqdoq onderschept slim de pass. Konsbrück onderschept slim de pass. Konsbrück draait met de bal, schiet en ... Mustafa bokst de bal weg.

38e minuut.
Abutreika rent richting de bal. Gutenkauf onderschept slim de pass. Gutenkauf passt de bal zonder na te denken. Mahmud rent richting de bal. Mahmud geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 29%, Lëtzebuerg U21 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misr U21 - Lëtzebuerg U21 0:0

46e minuut.
Attia komt het veld opgelopen. Mubarak komt het veld opgelopen. Shalash komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kareem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareem geeft een lange en hoge pass. von Kunitzki controleert de bal met de borst. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gutenkauf is nu in balbezit. Abutreika verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak rent richting de bal. Mubarak schiet op doel. Konsbrück werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

61e minuut.
Issa met een sublieme pass. Issa geeft de bal voor. Abutreika rent richting de bal. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia schiet op doel. Konsbrück verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abutreika is nu in balbezit. Abutreika draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

66e minuut.
Daar is Courtet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutreika verovert de bal door een tackle van achteren. Duchene begaat een overtreding. Abutreika is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abutreika wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Attia raakt geblesseerd tijdens het duel. Abd El-Khalek met een snel genomen vrije trap. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika begaat een overtreding. Abutreika krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika verovert de bal door een tackle van achteren. Abutreika geeft de bal voor. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak haalt uit met een fantastische trap. Konsbrück verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is von Kunitzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

78e minuut.
Courtet rent richting de bal. Issa onderschept slim de pass. Issa probeert naar een medespeler te passen. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Lëtzebuerg U21 4:0

79e minuut.
von Kunitzki geeft een lange en hoge pass. Camanico kopt de bal weg. Klungelig pakt Duchene de bal. Abutreika is nu in balbezit. Abutreika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Abd El-Khalek bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly rent richting de bal. El Mahaly geeft de bal voor. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Attia geeft een lange en hoge pass. Junius verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak draait met de bal, schiet en ... Konsbrück probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr U21 - Lëtzebuerg U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr U21 30%, Lëtzebuerg U21 70%.
Misr U21 - Lëtzebuerg U21 5:0