Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TUR - BO - SKI
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4461
FC TURBO Centrum Zerkov
? Tactiek Ostra
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
48.1 gemiddelde waardering 38.5
solide Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Evertsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Senderos de bal. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - Centrum Zerkov 1:0

7e minuut.
Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov passt de bal zonder na te denken. Zieliński is nu in balbezit. Balul onderschept slim de pass. Balul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lagatoc probeert naar een medespeler te passen. Rotocki heeft problemen om de bal te vangen. Rotocki probeert naar een medespeler te passen. Cubała is nu in balbezit. Cubała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu geeft een lange en hoge pass. Studnicki controleert de bal met de borst. Lagatoc is nu in balbezit. Lagatoc haalt uit met een fantastische trap. Mniś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ţărus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulun probeert naar een medespeler te passen. Rotocki is nu in balbezit. Rotocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - Centrum Zerkov 2:0

38e minuut.
Riucu geeft de bal voor. Mashkov kopt de bal weg. Balul rent richting de bal. Balul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - Centrum Zerkov 2:1

45e minuut.
Alończyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jee-Kwoon komt het veld opgelopen. Marjanović komt het veld opgelopen. Mućko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 38%, Centrum Zerkov 62%.
FC TURBO - Centrum Zerkov 2:1

46e minuut.
Sybis rent richting de bal. Marjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Drumlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Marjanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis begaat een overtreding. Pajęcki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simón komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki geeft de bal voor. Marjanović rent richting de bal. Marjanović schiet op doel. Senderos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tulun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulun passt de bal in één keer door. Balul rent richting de bal. Balul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TURBO - Centrum Zerkov 2:2

61e minuut.
Senderos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rotocki speelt de bal door. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel. Mniś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - Centrum Zerkov 3:2

62e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Rotocki geeft een hoge lob. Studnicki heeft problemen om de bal te vangen. Marjanović onderschept slim de pass. Marjanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mućko speelt de bal door. Rotocki is nu in balbezit. Rotocki met een sublieme pass. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel. Mniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Marjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagatoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanović is nu in balbezit. Marjanović schiet op doel. Mniś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - Centrum Zerkov 4:2

72e minuut.
Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Mućko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sybis heeft problemen om de bal te vangen. Marjanović is nu in balbezit. Marjanović schiet op doel. Mniś probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Evertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertsson geeft een hoge lob. Simón kopt de bal weg. Rotocki rent richting de bal. Rotocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rotocki rent richting de bal. Rotocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Pajęcki de bal. Pajęcki met een sublieme pass. Studnicki is nu in balbezit. Marjanović onderschept slim de pass. Marjanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 32%, Centrum Zerkov 68%.
FC TURBO - Centrum Zerkov 4:2