Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: multiFc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12535
multiFc Wilki Morskie
442 Tactiek DoWiatruRufą
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 65.4
good Schieten outstanding
excellent Passen solid
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Mies is nu in balbezit. Mies passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Suhardiman met een sublieme pass. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dřevíkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřevíkovský passt de bal met de wreef. Ljutić rent richting de bal. Ljutić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:1

8e minuut.
Dřevíkovský probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Valderrama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valderrama krijgt een gele kaart. Ponce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ponce legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:2

11e minuut.
Dřevíkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřevíkovský passt de bal zonder na te denken. Devenney rent richting de bal. Devenney geeft een lange en hoge pass. Ponce maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Crispim kopt de bal weg. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman met een sublieme pass. Ljutić heeft problemen om de bal te vangen. Ljutić draait met de bal, schiet en ... Capita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ljutić springt en kopt de bal. Crispim kopt de bal weg. Dřevíkovský geeft een lange en hoge pass. Lung maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:3

18e minuut.
Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus geeft een lange en hoge pass. Lung kopt de bal weg. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ljutić rent richting de bal. Ljutić schiet op doel. Capita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Mairata Gual de bal onder controle te krijgen. Ljutić rent richting de bal. Mies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mies krijgt een gele kaart. Ljutić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suhardiman met een snel genomen vrije trap. Ponce krijgt zijn hoofd ertegen. Capita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Dřevíkovský is nu in balbezit. Dřevíkovský met een sublieme pass. Ljutić is nu in balbezit. Ljutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:4

35e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Lung onderschept slim de pass. Lung haalt uit met een fantastische trap. Crispim probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:5

36e minuut.
Mies is nu in balbezit. Dobrinoiu is nu in balbezit. Suhardiman begaat een overtreding. Dobrinoiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dobrinoiu kan niet meer verder spelen. Hannuksela komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal zonder na te denken. Ljutić is nu in balbezit. Ljutić schiet op doel. Capita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:6

45e minuut.
Valderrama raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diaconu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 71%, Wilki Morskie 29%.
multiFc - Wilki Morskie 0:6

47e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Wyhowski controleert de bal met de borst. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:7

48e minuut.
Ljutić kopt de bal weg. Dřevíkovský rent richting de bal. Dřevíkovský passt de bal in één keer door. Lung heeft problemen om de bal te vangen. Lung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Rus met een snelle inworp. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman geeft een hoge lob. Lung springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kąpała kopt de bal weg. Zająkała geeft een hoge lob. Dřevíkovský probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wyhowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dřevíkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Dřevíkovský met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... Capita bokst de bal weg. Ljutić is nu in balbezit. Ljutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:8

61e minuut.
Mairata Gual is nu in balbezit. Granica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mairata Gual raakt geblesseerd tijdens het duel. Katulski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ponce kopt de bal weg. Dřevíkovský heeft problemen om de bal te vangen. Dřevíkovský schiet op doel. Capita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Devenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devenney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zająkała met een snel genomen vrije trap. Ljutić springt en kopt de bal. Capita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hannuksela rent richting de bal. Rus onderschept slim de pass. Rus speelt de bal door. Mansikkamaa is nu in balbezit. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Rus met een snelle inworp. Suhardiman geeft een lange en hoge pass. Ljutić krijgt zijn hoofd ertegen. Capita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Wilki Morskie 0:9

84e minuut.
Višak speelt de bal door. Wyhowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyhowski passt de bal in één keer door. Ljutić is nu in balbezit. Ljutić draait met de bal, schiet en ... Capita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 66%, Wilki Morskie 34%.
multiFc - Wilki Morskie 0:9