Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3851
telecom Kara Buzau
442off14+ Tactiek Hhmm
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mâţea passt de bal in één keer door. Caminoli is nu in balbezit. Caminoli passt de bal zonder na te denken. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Kara Buzau 0:1

7e minuut.
Funar rent richting de bal. Funar met een sublieme pass. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović schiet op doel. Ruczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
telecom - Kara Buzau 1:1

9e minuut.
Caminoli is nu in balbezit. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Suur is nu in balbezit. Suur haalt uit met een fantastische trap. Ruczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiak geeft de bal voor. Dolha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. Ruczyński bokst de bal weg.

28e minuut.
Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Pedroza maakt een afschuwelijke overtreding. Pedroza krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Kara Buzau 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 58%, Kara Buzau 42%.
telecom - Kara Buzau 2:1

48e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu speelt de bal door. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bitar geeft een lange en hoge pass. Owsiak is nu in balbezit. Owsiak passt de bal met de wreef. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
telecom - Kara Buzau 2:2

57e minuut.
Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu geeft de bal voor. Niemyty heeft problemen om de bal te vangen. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Owsiak probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mojsilović de bal. Mojsilović schiet op doel. Ruczyński bokst de bal weg.

65e minuut.
Bitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva geeft een lange en hoge pass. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Pedroza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Funar geeft de bal voor. Mojsilović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Owsiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nicodin komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal in één keer door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft de bal voor. Mojsilović springt en kopt de bal. Ruczyński bokst de bal weg.

84e minuut.
Mâţea passt de bal in één keer door. Caminoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu begaat een overtreding. Ciubotariu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Mojsilović de bal. Niemyty maakt een afschuwelijke overtreding. Mojsilović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Funar met een snel genomen vrije trap. Mojsilović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ciubotariu kopt de bal weg. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović passt de bal in één keer door. Suur rent richting de bal. Suur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 41%, Kara Buzau 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
telecom - Kara Buzau 2:2