Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Manglares Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7734
Mangles FC Sahagún FC
CALP3 Tactiek @532
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
39.3 gemiddelde waardering 68.7
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitmuntend
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Botero speelt de bal door. Özal is nu in balbezit. Özal geeft de bal voor. Avelino is nu in balbezit. Avelino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Monzón kopt de bal weg. Daar is Avelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarín is nu in balbezit. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Modesto trapt de bal weg van het doel. Botero kopt de bal weg. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł geeft een hoge lob. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodó geeft een lange en hoge pass. Monzón kopt de bal weg. Żywioł heeft problemen om de bal te vangen. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żywioł de bal. Żywioł draait met de bal, schiet en ... Modesto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:1

16e minuut.
Özal speelt de bal door. Botero is nu in balbezit. Botero geeft de bal voor. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł schiet op doel. Modesto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rolón geeft een lange en hoge pass. Brózda met een sublieme pass. Dorin is nu in balbezit. Żywioł verovert de bal door een tackle van achteren. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:2

20e minuut.
Avelino rent richting de bal. Żywioł is nu in balbezit. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Botero geeft een hoge lob. Żywioł kopt de bal weg. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Monzón rent richting de bal. Monzón geeft een hoge lob. Avelino kopt de bal weg. Klungelig pakt Żywioł de bal. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino rent richting de bal. Żywioł is nu in balbezit. Daar is Żywioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. Modesto bokst de bal weg.

35e minuut.
Guarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł onderschept slim de pass. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:3

38e minuut.
Ballesteros geeft een hoge lob. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz geeft een hoge lob. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. Modesto bokst de bal weg.

40e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolón met een snelle inworp. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adilsoy komt het veld opgelopen. Adilsoy met een snelle inworp. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero geeft de bal voor. Żywioł maakt een snoekduik en kopt de bal. Modesto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 79%, Sahagún FC 21%.
Mangles FC - Sahagún FC 0:4

47e minuut.
Monzón speelt de bal door. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero geeft een lange en hoge pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kościecha geeft een hoge lob. Żywioł kopt de bal weg. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino schiet op doel. Modesto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:5

54e minuut.
Monzón geeft een hoge lob. Bodó kopt de bal weg. Botero is nu in balbezit. Botero geeft een lange en hoge pass. Żywioł maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:6

55e minuut.
Guarín is nu in balbezit. Guarín passt de bal in één keer door. Cubadda rent richting de bal. Adilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Adilsoy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cubadda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matienzo komt het veld opgelopen. Adilsoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Służewski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Monzón passt de bal zonder na te denken. Botero rent richting de bal. Botero passt de bal in één keer door. Avelino rent richting de bal. Avelino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Botero is nu in balbezit. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł passt de bal zonder na te denken. Avelino rent richting de bal. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Żywioł is nu in balbezit. Żywioł passt de bal met de wreef. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz schiet op doel. Modesto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:7

65e minuut.
Medellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leanca krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gaona trapt de bal weg. Służewski controleert de bal met de borst. Rolón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolón krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Służewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Służewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avelino is nu in balbezit. Kwilosz is nu in balbezit. Avelino rent richting de bal. Avelino schiet op doel. Modesto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. Modesto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:8

67e minuut.
Medellín met een sublieme pass. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino is nu in balbezit. Avelino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Modesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł geeft de bal voor. Kwilosz is nu in balbezit. Avelino rent richting de bal. Avelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:9

75e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz passt de bal zonder na te denken. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rolón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matienzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo speelt de bal door. Medellín is nu in balbezit. Medellín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. Kwilosz kopt de bal weg. Avelino rent richting de bal. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Modesto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:10

83e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Wietrzykowski is nu in balbezit. Wietrzykowski passt de bal met de wreef. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz draait met de bal, schiet en ... Modesto bokst de bal weg. Klungelig pakt Avelino de bal. Avelino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:11

86e minuut.
Brózda geeft de bal voor. Avelino kopt de bal weg. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Sahagún FC 0:12

89e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Botero rent richting de bal. Botero passt de bal zonder na te denken. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Modesto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 71%, Sahagún FC 29%.
Mangles FC - Sahagún FC 0:12