Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio WP
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6834
Chłopcy do Bicia ĐHMĐ
the special one Tactiek MD442
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 36.1
solid Schieten average
solid Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sinicki passt de bal met de wreef. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 1:0

6e minuut.
Sinicki onderschept slim de pass. Sinicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kwaśniewski de bal. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 2:0

8e minuut.
Maniu met een sublieme pass. Orio probeert naar een medespeler te passen. Phương Nam rent richting de bal. Phương Nam schiet op doel. Boruc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 2:1

15e minuut.
Chmielak geeft de bal voor. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypiński probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 3:1

17e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal zonder na te denken. Kwaśniewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 4:1

20e minuut.
Liigmets probeert naar een medespeler te passen. Barone rent richting de bal. Barone geeft de bal voor. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chmielak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Wierzchołowski de bal. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Chmielak rent richting de bal. Chmielak geeft een lange en hoge pass. Szczypiński kopt de bal weg. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki draait met de bal, schiet en ... Paal! Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kicuła geeft de bal voor. Inworp. Chmielak met een snelle inworp. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Liigmets probeert naar een medespeler te passen. Barone rent richting de bal. Barone met een sublieme pass. Kwaśniewski is nu in balbezit. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 5:1

35e minuut.
Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. Barone kan de bal niet met de borst controleren. Barone met een sublieme pass. Kwaśniewski is nu in balbezit. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Wierzchołowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Orio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmielak. Chmielak krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Szczerbaniuk geeft een hoge lob. Inworp. Chmielak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwasiborski geeft een hoge lob. Sinicki springt en kopt de bal. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy do Bicia 27%, ĐHMĐ 73%.
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 5:1

53e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 6:1

61e minuut.
Maniu is nu in balbezit. Maniu geeft de bal voor. Ţicleanu geeft een hoge lob. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinicki rent richting de bal. Sinicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 7:1

67e minuut.
Inworp. Włodyga met een snelle inworp. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak geeft een hoge lob. Kwaśniewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Kwasiborski met een snelle inworp. Barone geeft de bal voor. Kwaśniewski springt en kopt de bal. Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 8:1

76e minuut.
Kwasiborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczypiński is nu in balbezit. Szczypiński geeft de bal voor. Barone geeft de bal voor. Sinicki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy do Bicia 29%, ĐHMĐ 71%.
Chłopcy do Bicia - ĐHMĐ 9:1