Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Enzo Deroo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11625
The Evil`s Dobzi jak chleb
bezpieczna Tactiek bezpieczna
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Zab met een sublieme pass. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci is nu in balbezit. Pesci haalt uit met een fantastische trap. Paliga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 0:1

2e minuut.
Kraberidis probeert naar een medespeler te passen. Zab is nu in balbezit. Pesci rent richting de bal. Pesci schiet op doel. Paliga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 0:2

6e minuut.
Pesci met een snelle inworp. Opania rent richting de bal. Opania speelt de bal door. Pesci rent richting de bal. Pesci haalt uit met een fantastische trap. Paliga bokst de bal weg. Pesci is nu in balbezit. Pesci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 0:3

9e minuut.
Nagelmüller probeert naar een medespeler te passen. Heinbockel heeft problemen om de bal te vangen. Heinbockel geeft een lange en hoge pass. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kraberidis neemt de hoekschop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Gaal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Hässler bokst de bal weg. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Hässler bokst de bal weg. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Hässler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 1:3

19e minuut.
Ruivo heeft problemen om de bal te vangen. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesci. Pesci krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pesci rent richting de bal. Akkaya onderschept slim de pass. Akkaya probeert naar een medespeler te passen. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis schiet op doel. Hässler bokst de bal weg.

28e minuut.
Zimny verovert de bal door een tackle van achteren. Zimny passt de bal met de wreef. Pesci rent richting de bal. Pesci haalt uit met een fantastische trap. Paliga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 1:4

32e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny passt de bal in één keer door. van Gaal probeert naar een medespeler te passen. Pesci rent richting de bal. Pesci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 1:5

41e minuut.
Zab onderschept slim de pass. Zab probeert naar een medespeler te passen. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo draait met de bal, schiet en ... Hässler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 51%, Dobzi jak chleb 49%.
The Evil`s - Dobzi jak chleb 2:5

46e minuut.
Liberti komt het veld opgelopen. da Vila komt het veld opgelopen. Kyjovský komt het veld opgelopen. Hatłas komt het veld opgelopen. Qəzənfərov komt het veld opgelopen. Walker komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab passt de bal zonder na te denken. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis onderschept slim de pass. Kraberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 3:5

49e minuut.
Gniewek passt de bal zonder na te denken. Ciorkowski probeert naar een medespeler te passen. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
da Vila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 4:5

67e minuut.
Akkaya speelt de bal door. Kraberidis rent richting de bal. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis onderschept slim de pass. Kraberidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gniewek probeert naar een medespeler te passen. Ciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorkowski passt de bal in één keer door. Pesci is nu in balbezit. Pesci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesci is nu in balbezit. Pesci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Dobzi jak chleb 4:6

80e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo passt de bal in één keer door. Liberti rent richting de bal. Kraberidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Hässler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zab de bal. Zab passt de bal met de wreef. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Akkaya rent richting de bal. Akkaya probeert naar een medespeler te passen. Nagelmüller probeert naar een medespeler te passen. Ruivo heeft problemen om de bal te vangen. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Hässler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo schiet op doel. Hässler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 35%, Dobzi jak chleb 65%.
The Evil`s - Dobzi jak chleb 4:6