Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mydlice Park
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 544
SCDG Working Class Hooligans Buryje Mishki
Sweep Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki geeft de bal voor. Nagumanov kopt de bal weg. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vasilevski passt de bal zonder na te denken. Abratanski is nu in balbezit. Abratanski geeft de bal voor. Wisnieski rent richting de bal. Wisnieski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Balicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Nagumanov de bal. Vasilevski is nu in balbezit. Rakauchuk is nu in balbezit. Rakauchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kraniasky passt de bal met de wreef. Rakauchuk is nu in balbezit. Rakauchuk probeert naar een medespeler te passen. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski geeft de bal voor. Lovchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Buryje Mishki 1:0

35e minuut.
Kraniasky rent richting de bal. Kraniasky geeft een lange en hoge pass. Wisnieski rent richting de bal. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Buryje Mishki 2:0

40e minuut.
Balicki probeert naar een medespeler te passen. Kovtun is nu in balbezit. Wisnieski onderschept slim de pass. Rakauchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakauchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nagumanov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vasilevski de bal onder controle te krijgen. Vasilevski passt de bal in één keer door. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Hohlov komt het veld opgelopen. Favstov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 32%, Buryje Mishki 68%.
SCDG Working Class Hooligans - Buryje Mishki 2:0

57e minuut.
Kraniasky rent richting de bal. Kraniasky geeft een hoge lob. Ryabushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilevski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kovtun probeert naar een medespeler te passen. Abratanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abratanski met een sublieme pass. Ryabushkin rent richting de bal. Ryabushkin geeft een hoge lob. Gąsiorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Wisnieski passt de bal met de wreef. Abratanski speelt de bal door. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Wisnieski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Kraniasky met een snelle inworp. Abratanski rent richting de bal. Daar is Vasilevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Kaplun de bal. Vasilevski met een sublieme pass. Rakauchuk is nu in balbezit. Rakauchuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaplun de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degtiariov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kraniasky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniasky passt de bal zonder na te denken. Rakauchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakauchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vasilevski passt de bal zonder na te denken. Balicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akinfeev. Akinfeev krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vojtekovszki onderschept slim de pass. Vojtekovszki probeert naar een medespeler te passen. Vasilevski met een sublieme pass. Wisnieski rent richting de bal. Wisnieski schiet op doel. Lovchev bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Wisnieski de bal. Rakauchuk rent richting de bal. Wisnieski is nu in balbezit. Rakauchuk rent richting de bal. Rakauchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lovchev met een harde bal richting middenveld. Abratanski kopt de bal weg. Daar is Kaplun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakauchuk is nu in balbezit. Rakauchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rakauchuk is nu in balbezit. Rakauchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Buryje Mishki 3:0

89e minuut.
Kraniasky met een sublieme pass. Beginski is nu in balbezit. Beginski geeft een hoge lob. Wisnieski heeft problemen om de bal te vangen. Wisnieski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 39%, Buryje Mishki 61%.
SCDG Working Class Hooligans - Buryje Mishki 3:0