Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Helsinki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5947
AC Helsinki FC Kuviokellunta
4 Tactiek Hitaat sup
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 39.1
outstanding Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Pandelescu passt de bal in één keer door. Coposu rent richting de bal. Coposu passt de bal in één keer door. Pereda rent richting de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 1:0

14e minuut.
Engel is nu in balbezit. Palometsä begaat een overtreding. Engel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coposu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pereda de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Soetekouw passt de bal zonder na te denken. Kousa is nu in balbezit. Pereda onderschept slim de pass. Pereda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rakkolainen trapt de bal weg. Lina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lina speelt de bal door. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 2:0

17e minuut.
Carrubba met een snelle inworp. Engel rent richting de bal. Engel geeft de bal voor. Pereda rent richting de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 3:0

19e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel geeft de bal voor. Pereda krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pandelescu kopt de bal weg. Daar is Lina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lina geeft een hoge lob. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu schiet op doel. Tatarintsev bokst de bal weg.

31e minuut.
Lina passt de bal zonder na te denken. Engel is nu in balbezit. Engel geeft de bal voor. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 4:0

34e minuut.
Vapaavalta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw met een sublieme pass. Lina rent richting de bal. Lina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carrubba kopt de bal weg. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel speelt de bal door. Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lönnblad de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 5:0

38e minuut.
Tatarintsev speelt de bal door. Bednarczyk kopt de bal weg. Crnogorac probeert de bal aan de voet te houden. Mitrović rent richting de bal. Mitrović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lina probeert naar een medespeler te passen. Engel is nu in balbezit. Engel geeft een hoge lob. Lina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pereda krijgt zijn hoofd ertegen. Tatarintsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rakkolainen heeft problemen om de bal te vangen. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Soetekouw kopt de bal weg. Lönnblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 6:0

45e minuut.
Kaila komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 17%, FC Kuviokellunta 83%.
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 6:0

49e minuut.
Cibis is nu in balbezit. Cibis speelt de bal door. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev geeft de bal voor. Mitrović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 6:1

55e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal in één keer door. Soetekouw heeft problemen om de bal te vangen. Soetekouw geeft de bal voor. Coposu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pereda de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tatarintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Engel is nu in balbezit. Kaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Tatarintsev trapt de bal weg. Engel kopt de bal weg. Coposu is nu in balbezit. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 7:1

74e minuut.
Lina heeft problemen om de bal te vangen. Lina passt de bal in één keer door. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel geeft de bal voor. Pereda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Carrubba de bal. Carrubba probeert naar een medespeler te passen. Engel is nu in balbezit. Engel geeft de bal voor. Pereda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Crnogorac met een sublieme pass. Quinteiro speelt de bal door. Soetekouw speelt de bal door. Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Engel geeft een hoge lob. Tatarintsev probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Engel neemt de hoekschop. Coposu kopt de bal weg. Tatarintsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Coposu passt de bal in één keer door. Lina rent richting de bal. Lina passt de bal in één keer door. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 8:1

90e minuut.
Soetekouw probeert naar een medespeler te passen. Lina rent richting de bal. Lina passt de bal met de wreef. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel. Tatarintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 25%, FC Kuviokellunta 75%.
AC Helsinki - FC Kuviokellunta 8:1