Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pawla Wolves Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12498
Pawla Wolves Inter37
kurt Tactiek 4321 wing
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
50.9 gemiddelde waardering 63.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Di Lorto passt de bal zonder na te denken. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow passt de bal met de wreef. Tempels is nu in balbezit. Tempels draait met de bal, schiet en ... Siara bokst de bal weg.

14e minuut.
Dytłow rent richting de bal. Dytłow probeert naar een medespeler te passen. Di Lorto is nu in balbezit. Di Lorto schiet op doel. Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Inter37 0:1

21e minuut.
Cracoş passt de bal zonder na te denken. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams rent richting de bal. Cadet onderschept slim de pass. Cadet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Dytłow met een sublieme pass. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enríquez krijgt een gele kaart. Tempels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cracoş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Năsosu geeft de bal voor. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski passt de bal met de wreef. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Göybulak speelt de bal door. Di Lorto rent richting de bal. Di Lorto probeert naar een medespeler te passen. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels draait met de bal, schiet en ... Siara bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - Inter37 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 59%, Inter37 41%.
Pawla Wolves - Inter37 0:2

49e minuut.
Rajski onderschept slim de pass. Rajski speelt de bal door. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet geeft een hoge lob. Tempels krijgt zijn hoofd ertegen. Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tempels stond buitenspel. Ociesa komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cadet passt de bal met de wreef. Dytłow met een sublieme pass. Di Lorto rent richting de bal. Di Lorto geeft de bal voor. Niinipuro springt en kopt de bal. Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Byra passt de bal met de wreef. Di Lorto rent richting de bal. Di Lorto passt de bal met de wreef. Tempels rent richting de bal. Tempels schiet op doel. Siara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Niinipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinipuro haalt uit met een fantastische trap. Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Göybulak geeft de bal voor. Niinipuro kopt de bal weg. Daar is Tempels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempels haalt uit met een fantastische trap. Siara probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

65e minuut.
Di Lorto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cirilo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cirilo is nu in balbezit. Cirilo passt de bal zonder na te denken. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Tempels is nu in balbezit. Tempels schiet op doel. De bal raakt de paal. Siara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rochacki is nu in balbezit. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet probeert naar een medespeler te passen. Tempels rent richting de bal. Tempels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dytłow is nu in balbezit. Năsosu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dytłow raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cracoş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 60%, Inter37 40%.
Pawla Wolves - Inter37 0:2