Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: adrianos@club Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7067
adrianos@club Mihăilești GR
Aditionala 2 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 34.8
incredible Schieten adequate
very good Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Penders kopt de bal weg. Węgrowiec geeft een hoge lob. Vlásek onderschept slim de pass. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Garguła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgrowiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Gómez Castaño met een snel genomen vrije trap. Athmani maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 1:0

4e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Bonfant probeert naar een medespeler te passen. Penders speelt de bal door. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Węgrowiec passt de bal in één keer door. Bonfant is nu in balbezit. Athmani onderschept slim de pass. Athmani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 2:0

14e minuut.
Penders heeft problemen om de bal te vangen. Penders passt de bal in één keer door. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño geeft een hoge lob. Athmani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanhakartano met een sublieme pass. Zaharescu is nu in balbezit. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vlásek rent richting de bal. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă rent richting de bal. Athmani verovert de bal door een tackle van achteren. Athmani schiet op doel. Vanhakartano bokst de bal weg.

18e minuut.
Gómez Castaño speelt de bal door. Penders is nu in balbezit. Penders met een sublieme pass. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Bonfant geeft een lange en hoge pass. Lupeş kan de bal niet met de borst controleren. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Athmani passt de bal in één keer door. Węgrowiec rent richting de bal. Węgrowiec passt de bal met de wreef. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 3:0

27e minuut.
Zaharescu rent richting de bal. Zaharescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasprzak met een snelle inworp. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Athmani rent richting de bal. Athmani passt de bal in één keer door. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño geeft de bal voor. Vlásek probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Garguła geeft een hoge lob. Kasprzak speelt de bal door. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk geeft een hoge lob. Athmani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Baoguo heeft problemen om de bal te vangen. Penders is nu in balbezit. Penders passt de bal in één keer door. Athmani is nu in balbezit. Athmani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pilarczyk kopt de bal weg. Bonfant kan de bal niet met de borst controleren. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 4:0

37e minuut.
Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła geeft een lange en hoge pass. Penders geeft een lange en hoge pass. Athmani is nu in balbezit. Athmani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Lupeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă is nu in balbezit. Gómez Castaño begaat een overtreding. Gómez Castaño krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño geeft een lange en hoge pass. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 5:0

42e minuut.
Athmani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonfant de bal onder controle te krijgen. Penders geeft een hoge lob. Węgrowiec geeft een hoge lob. Athmani krijgt zijn hoofd ertegen. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 20%, Mihăilești GR 80%.
adrianos@club - Mihăilești GR 5:0

50e minuut.
Kasprzak passt de bal met de wreef. Węgrowiec probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 6:0

52e minuut.
Papst passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk geeft een hoge lob. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kasprzak speelt de bal door. Athmani rent richting de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 7:0

61e minuut.
Pilarczyk passt de bal met de wreef. Gómez Castaño geeft de bal voor. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 8:0

63e minuut.
Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonfant de bal. Athmani is nu in balbezit. Athmani draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec passt de bal zonder na te denken. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Handrup geeft de bal voor. Węgrowiec rent richting de bal. Węgrowiec met een sublieme pass. Athmani is nu in balbezit. Athmani schiet op doel. Vanhakartano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 9:0

73e minuut.
Lupeş is nu in balbezit. Gómez Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrowiec probeert naar een medespeler te passen. Penders is nu in balbezit. Penders geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gómez Castaño probeert naar een medespeler te passen. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak speelt de bal door. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Westlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Penders bereikt de bal nog maar net als eerste. Penders passt de bal zonder na te denken. Daar is Athmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 10:0

81e minuut.
Baoguo is nu in balbezit. Garguła is nu in balbezit. Penders verovert de bal door een tackle van achteren. Penders geeft een hoge lob. Athmani krijgt zijn hoofd ertegen. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Penders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penders geeft de bal voor. Vlásek probeert de bal aan de voet te houden. Athmani springt en kopt de bal. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 11:0

82e minuut.
Stoichiţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzienisz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Penders probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gómez Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Castaño geeft de bal voor. Athmani is nu in balbezit. Athmani schiet op doel. Vanhakartano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 12:0

88e minuut.
Gómez Castaño probeert naar een medespeler te passen. Węgrowiec geeft de bal voor. Athmani rent richting de bal. Athmani schiet op doel. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Mihăilești GR 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 21%, Mihăilești GR 79%.
adrianos@club - Mihăilești GR 13:0