Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Vila Capixaba
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7625
Santa Tereza F.C. Dream Theater F.C
2x2 Tactiek 2x2
32% Balbezit 68%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 66.5
average Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derbent met een snelle inworp. Antipa probeert de bal met de borst te controleren. Antipa schiet op doel. Pezelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Smochowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbent verovert de bal door een tackle van achteren. Berezowski onderschept slim de pass. Berezowski schiet op doel. Habilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:1

7e minuut.
Antipa speelt de bal door. Derbent is nu in balbezit. Berezowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berezowski haalt uit met een fantastische trap. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Berezowski heeft problemen om de bal te vangen. Berezowski speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Derbent neemt de hoekschop. Antipa maakt een snoekduik en kopt de bal. Pezelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antipa rent richting de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ... Pezelj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Smochowicki kopt de bal weg. Derbent met een sublieme pass. Antipa is nu in balbezit. Antipa schiet op doel. Pezelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 1:1

12e minuut.
Lando passt de bal in één keer door. Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki heeft problemen om de bal te vangen. Smochowicki schiet op doel. Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 1:2

17e minuut.
Berezowski speelt de bal door. Stencel probeert naar een medespeler te passen. Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Devoldere is nu in balbezit. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki draait met de bal, schiet en ... Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Smochowicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

22e minuut.
Daar is Antipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajth is nu in balbezit. Fajth met een sublieme pass. Stencel is nu in balbezit. Stencel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 1:3

26e minuut.
Derbent is nu in balbezit. Berezowski onderschept slim de pass. Berezowski speelt de bal door. Stencel is nu in balbezit. Stencel schiet op doel. Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stencel is nu in balbezit. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 1:4

30e minuut.
Lando heeft problemen om de bal te vangen. Lando passt de bal zonder na te denken. Stencel probeert de bal aan de voet te houden. Jańczak rent richting de bal. Jańczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Lando de bal. Inworp. Derbent met de inworp. Antipa is nu in balbezit. Antipa schiet op doel. Pezelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pezelj probeert naar een medespeler te passen. Stencel is nu in balbezit. Stencel heeft problemen om de bal te vangen. Stencel haalt uit met een fantastische trap. Habilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 1:5

43e minuut.
Derbent verovert de bal door een tackle van achteren. Derbent probeert naar een medespeler te passen. Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Pezelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 2:5

44e minuut.
Antipa kopt de bal weg. Derbent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berezowski haalt uit met een fantastische trap. Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 45%, Dream Theater F.C 55%.
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 2:5

48e minuut.
Berezowski is nu in balbezit. Berezowski speelt de bal door. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel. Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pęcak heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derbent met een snelle inworp. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. Pezelj bokst de bal weg. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal met de wreef. Fajth speelt de bal door. Berezowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Berezowski rent richting de bal. Berezowski probeert naar een medespeler te passen. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fajth de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ... Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Devoldere speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth is nu in balbezit. Daar is Fajth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Wahyudi de bal. Wahyudi geeft een hoge lob. Fajth is nu in balbezit. Fajth draait met de bal, schiet en ... Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 2:6

76e minuut.
Stencel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berezowski speelt de bal door. Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 2:7

78e minuut.
Stencel passt de bal met de wreef. Lando met een sublieme pass. Fajth is nu in balbezit. Daar is Fajth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Antipa de bal. Pezelj speelt de bal door. Berezowski kopt de bal weg. Antipa is nu in balbezit. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 43%, Dream Theater F.C 57%.
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 3:7