Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: B & S ARENA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3107
B & S gloria rogova
5+2+3 Tactiek 2023
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten excellent
good Passen good
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Pruśniewski neemt vlug de vrije trap. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. Packeisen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - gloria rogova 0:1

19e minuut.
Rączka passt de bal in één keer door. Mak rent richting de bal. Mak geeft de bal voor. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić passt de bal in één keer door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Packeisen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - gloria rogova 0:2

37e minuut.
Svrdlan is nu in balbezit. Velagić verovert de bal door een tackle van achteren. Velagić geeft een lange en hoge pass. Marčetić rent richting de bal. Marčetić haalt uit met een fantastische trap. Packeisen bokst de bal weg.

40e minuut.
Mak geeft een hoge lob. Cernienco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalem verovert de bal door een tackle van achteren. Kalem schiet op doel. Zavalkovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 60%, gloria rogova 40%.
B & S - gloria rogova 0:2

49e minuut.
Velagić met een sublieme pass. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak passt de bal met de wreef. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cornea met een sublieme pass. Josse rent richting de bal. Josse geeft de bal voor. Marčetić probeert de bal met de borst te controleren. Marčetić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Velagić verovert de bal door een tackle van achteren. Velagić geeft een hoge lob. Marčetić rent richting de bal. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Packeisen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - gloria rogova 0:3

89e minuut.
Ducasse geeft de bal voor. Horwat kopt de bal weg. Briceño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marčetić rent richting de bal. Marčetić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 55%, gloria rogova 45%.
B & S - gloria rogova 0:3