Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Villanova Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3318
Villanova L`Arco e la Freccia
Normal Tactiek Fourth Dimension
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 39.1
redelijk Schieten redelijk
matig Passen goed
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak passt de bal in één keer door. Jaksybekov is nu in balbezit. Indyk rent richting de bal. Indyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - L`Arco e la Freccia 0:1

7e minuut.
İldırımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İldırımoğlu speelt de bal door. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Indyk rent richting de bal. Indyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pupenko geeft een lange en hoge pass. Vallebona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallebona geeft een lange en hoge pass. Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. del Bosque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Varischetti kopt de bal weg. Lambertini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Della Camera speelt de bal door. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi schiet op doel. del Bosque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ślęzak passt de bal met de wreef. Jaksybekov speelt de bal door. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Frezzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - L`Arco e la Freccia 0:2

31e minuut.
Jaksybekov met een sublieme pass. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal in één keer door. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bencivegna is nu in balbezit. Indyk verovert de bal door een tackle van achteren. Indyk probeert naar een medespeler te passen. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Frezzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Della Camera is nu in balbezit. Jaksybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Jaksybekov passt de bal in één keer door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villanova 67%, L`Arco e la Freccia 33%.
Villanova - L`Arco e la Freccia 0:2

47e minuut.
Ślęzak geeft de bal voor. Ochroński controleert de bal met de borst. Ochroński geeft een hoge lob. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Vecchiotti heeft problemen om de bal te vangen. Indyk is nu in balbezit. Indyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Frezzi met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaksybekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İldırımoğlu is nu in balbezit. İldırımoğlu geeft een lange en hoge pass. Frezzi bokst de bal weg. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Frezzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lambertini passt de bal met de wreef. Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślęzak krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Indyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indyk draait met de bal, schiet en ... Vallebona heeft problemen om de bal te vangen. Jaksybekov geeft een hoge lob. Daar is Bencivegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Vecchiotti is nu in balbezit. İldırımoğlu onderschept slim de pass. İldırımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak passt de bal met de wreef. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Frezzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rosales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślęzak is nu in balbezit. Ślęzak geeft een hoge lob. Ochroński rent richting de bal. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ślęzak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ochroński de bal. Varischetti rent richting de bal. Jaksybekov rent richting de bal. Jaksybekov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Salles geeft een lange en hoge pass. Bencivegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk verovert de bal door een tackle van achteren. Indyk schiet op doel. Frezzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - L`Arco e la Freccia 0:3

79e minuut.
Jaksybekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaksybekov geeft de bal voor. Klungelig pakt Varischetti de bal. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Frezzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk onderschept slim de pass. Indyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ochroński de bal. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ślęzak probeert naar een medespeler te passen. Jaksybekov probeert naar een medespeler te passen. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk draait met de bal, schiet en ... Frezzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - L`Arco e la Freccia 0:4

88e minuut.
Rosales rent richting de bal. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Salles geeft een lange en hoge pass. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - L`Arco e la Freccia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villanova 74%, L`Arco e la Freccia 26%.
Villanova - L`Arco e la Freccia 0:5