Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Локомотив Петте Кьошета Bursaspor Kulübü Derneği
Narrow 433 Tactiek TEKSAS
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten outstanding
average Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindonnet geeft een lange en hoge pass. Di Giuseppe kopt de bal weg. Hrůza rent richting de bal. Hrůza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:1

13e minuut.
Górski rent richting de bal. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe passt de bal in één keer door. Hrůza rent richting de bal. Hrůza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:2

14e minuut.
Górski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina probeert naar een medespeler te passen. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Di Giuseppe passt de bal met de wreef. Hrůza heeft problemen om de bal te vangen. Tetevenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza onderschept slim de pass. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:3

22e minuut.
Hrůza is nu in balbezit. Gruszczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrůza raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Di Giuseppe neemt zijn aanloop. Dzhodhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:4

23e minuut.
Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindonnet geeft de bal voor. Di Giuseppe kopt de bal weg. Hrůza controleert de bal met de borst. Hrůza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Krustilov is nu in balbezit. Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Górski passt de bal in één keer door. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:5

28e minuut.
Arnaudov rent richting de bal. Molina onderschept slim de pass. Molina speelt de bal door. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tetevenski passt de bal zonder na te denken. Mayer speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuppella is nu in balbezit. Manuppella geeft een lange en hoge pass. Dzhodhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrůza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:6

33e minuut.
Coposu speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina speelt de bal door. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Gruszczak geeft de bal voor. Erikov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Górski. Górski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hrůza heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudov onderschept slim de pass. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mindonnet geeft de bal voor. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rashkov krijgt een gele kaart. Di Giuseppe raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Giuseppe wilt de vrije trap nemen. Hrůza springt en kopt de bal. Dzhodhev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Петте Кьошета 73%, Bursaspor Kulübü Derneği 27%.
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:7

47e minuut.
Inworp. Górski met een snelle inworp. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:8

74e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Molina geeft een hoge lob. Manuppella geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hrůza de bal onder controle te krijgen. Di Giuseppe maakt een snoekduik en kopt de bal. Dzhodhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Yovov probeert de bal aan de voet te houden. Mērnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe onderschept slim de pass. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:9

80e minuut.
Arnaudov heeft problemen om de bal te vangen. Górski rent richting de bal. Rashkov onderschept slim de pass. Di Giuseppe verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giuseppe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe passt de bal met de wreef. Tetevenski rent richting de bal. Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dzhodhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tetevenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuppella onderschept slim de pass. Manuppella geeft een hoge lob. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Dzhodhev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrůza is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Петте Кьошета 70%, Bursaspor Kulübü Derneği 30%.
Локомотив Петте Кьошета - Bursaspor Kulübü Derneği 0:9