Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Forcarey Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 511
Forcarey Lligallos F.C.
fonxete Tactiek 442 meua
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 23.8
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
de la Oca rent richting de bal. Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román passt de bal met de wreef. Jani rent richting de bal. Jani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Trandafir geeft de bal voor. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Oca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Oca krijgt een gele kaart.

7e minuut.
de la Oca is nu in balbezit. Bassetti bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca probeert naar een medespeler te passen. Piedrahíta rent richting de bal. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan geeft de bal voor. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Butuşan rent richting de bal. Butuşan geeft de bal voor. Klungelig pakt Calleja de bal. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Butuşan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Calleja de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles rent richting de bal. Román onderschept slim de pass. Román schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Lligallos F.C. 1:0

39e minuut.
Piedrahíta met de inworp. Daar is Bassetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bassetti geeft een lange en hoge pass. Jani rent richting de bal. Jani haalt uit met een fantastische trap. Riquelme bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 27%, Lligallos F.C. 73%.
Forcarey - Lligallos F.C. 1:0

48e minuut.
Robertson onderschept slim de pass. Robertson geeft de bal voor. Jani rent richting de bal. Jani schiet op doel. Riquelme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jani rent richting de bal. Trandafir rent richting de bal. Jani verovert de bal door een tackle van achteren. Jani schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Idiákez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aroca met een snelle inworp. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Román is nu in balbezit. Román geeft een hoge lob. Robertson met een sublieme pass. Jani is nu in balbezit. Jani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Riquelme met een harde bal richting middenveld. Robertson kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani schiet op doel. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta probeert naar een medespeler te passen. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román schiet op doel. Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Lligallos F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 42%, Lligallos F.C. 58%.
Forcarey - Lligallos F.C. 2:0