Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS tęcza Zendek 1973!! Ninja Turtles
442 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 35.7
goed Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Bumbescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kværner de bal. Kværner probeert naar een medespeler te passen. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Sobierajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kværner bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kusienicki rent richting de bal. Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp speelt de bal door. Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy geeft de bal voor. Kajdas bokst de bal weg. Klungelig pakt Vaz de bal. Vaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kværner passt de bal in één keer door. Lisitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisitskiy passt de bal in één keer door. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vaz kopt de bal weg. Kajdas speelt de bal door. Lisitskiy kopt de bal weg. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 54%, Ninja Turtles 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Ninja Turtles 0:0

46e minuut.
Dussán speelt de bal door. Regueiro heeft problemen om de bal te vangen. Vaz verovert de bal door een tackle van achteren. Vaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lisitskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škrobák rent richting de bal. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp geeft een lange en hoge pass. Daar is Kwaśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz draait met de bal, schiet en ... Kajdas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Ninja Turtles 1:0

57e minuut.
Kværner verovert de bal door een tackle van achteren. Kværner probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth rent richting de bal. B. Tóth geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Ninja Turtles 1:1

59e minuut.
B. Tóth is nu in balbezit. B. Tóth probeert naar een medespeler te passen. Juzizi met een sublieme pass. Schwarz geeft de bal voor. Dussán maakt een snoekduik en kopt de bal. MacKinnell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygieł met een sublieme pass. Dussán rent richting de bal. Dussán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lisitskiy probeert naar een medespeler te passen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco passt de bal met de wreef. Vaz is nu in balbezit. Vaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Ninja Turtles 2:1

63e minuut.
Lisitskiy kopt de bal weg. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco maakt een afschuwelijke overtreding. Barlocco krijgt een gele kaart. Bumbescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bumbescu kan niet meer verder spelen. Polakiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 50%, Ninja Turtles 50%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Ninja Turtles 2:1