Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gesiek LZS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8821
Gesiek LZS Borsa Dortmund
próba Tactiek Borsa100
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 38.5
goed Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Zwarra heeft problemen om de bal te vangen. Oz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ougas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Taillandier rent richting de bal. Ghazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan passt de bal met de wreef. Lekgwathi is nu in balbezit. Lekgwathi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Spada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matłaszek komt het veld opgelopen. Petrók trapt de bal weg. Grabarski kopt de bal weg. Ougas rent richting de bal. Ougas haalt uit met een fantastische trap. Mazzari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Borsa Dortmund 1:0

19e minuut.
Missał met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cáceres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwarra rent richting de bal. Bălcescu onderschept slim de pass. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Mazzari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Borsa Dortmund 2:0

25e minuut.
Matłaszek probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu passt de bal met de wreef. Ougas is nu in balbezit. Ougas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Mazzari trapt de bal weg. Ghazaryan kopt de bal weg. Diaconu rent richting de bal. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Petrók verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Matłaszek rent richting de bal. Matłaszek probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu schiet op doel. Mazzari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Borsa Dortmund 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gesiek LZS 43%, Borsa Dortmund 57%.
Gesiek LZS - Borsa Dortmund 3:0

46e minuut.
Monasso komt het veld opgelopen. Malino komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jajić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ougas rent richting de bal. Ougas draait met de bal, schiet en ... Mazzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bălcescu kopt de bal weg. Jajić heeft problemen om de bal te vangen. Ougas rent richting de bal. Ougas haalt uit met een fantastische trap. Mazzari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Borsa Dortmund 4:0

84e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu onderschept slim de pass. Bălcescu passt de bal in één keer door. Daar is Brandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Missał speelt de bal door. Grabarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarski passt de bal met de wreef. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu geeft de bal voor. Mazzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gesiek LZS 26%, Borsa Dortmund 74%.
Gesiek LZS - Borsa Dortmund 4:0