Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: bájermünchen Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2524
bájermünchen Gyerünk FC.
451 Tactiek Liga
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 34.5
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Bereményi is nu in balbezit. Tarlósi probeert naar een medespeler te passen. Stancu is nu in balbezit. Fezzoli is nu in balbezit. Fezzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zádori passt de bal in één keer door. Lagerskiöld geeft een lange en hoge pass. Fezzoli rent richting de bal. Fezzoli haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Gyerünk FC. 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Magenheim de bal. Mena rent richting de bal. Mena geeft een hoge lob. Fezzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fezzoli schiet op doel. Újhelyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Lagerskiöld de bal. Stancu rent richting de bal. Zádori begaat een overtreding. Zádori krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lagerskiöld speelt de bal door. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu speelt de bal door. Fezzoli heeft problemen om de bal te vangen. Fezzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stancu rent richting de bal. Stancu probeert naar een medespeler te passen. Fezzoli rent richting de bal. Fezzoli schiet op doel. Újhelyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Gyerünk FC. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 43%, Gyerünk FC. 57%.
bájermünchen - Gyerünk FC. 2:0

47e minuut.
Lagerskiöld geeft een lange en hoge pass. Fezzoli rent richting de bal. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ... Újhelyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Gyerünk FC. 3:0

78e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fezzoli rent richting de bal. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena schiet op doel. Újhelyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fezzoli is nu in balbezit. Fezzoli haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Gyerünk FC. 4:0

80e minuut.
Tarlósi met een snelle inworp. Stancu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zádori. Zádori krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Tarlósi is nu in balbezit. Lagerskiöld verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerskiöld geeft de bal voor. Fezzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fezzoli haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 27%, Gyerünk FC. 73%.
bájermünchen - Gyerünk FC. 4:0