Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: bájermünchen Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1647
bájermünchen Sásd VSK
451 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 31
incredible Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Scieur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soldevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldevila passt de bal met de wreef. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Brosch trapt de bal weg. Vecsei kopt de bal weg. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Brosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 1:0

5e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Stancu rent richting de bal. Krakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu passt de bal in één keer door. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Brosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 2:0

10e minuut.
Scieur passt de bal in één keer door. Manu met een sublieme pass. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Brosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ormos is nu in balbezit. Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 3:0

17e minuut.
Lagerskiöld verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei begaat een overtreding. Vecsei krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Krakker is nu in balbezit. Stancu onderschept slim de pass. Stancu speelt de bal door. Soldevila rent richting de bal. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Brosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erőss heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 4:0

25e minuut.
Soldevila geeft de bal voor. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu met een sublieme pass. Mena is nu in balbezit. Mena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stancu onderschept slim de pass. Stancu passt de bal zonder na te denken. Ormos is nu in balbezit. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Brosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grelich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soldevila maakt een snoekduik en kopt de bal. Brosch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 5:0

33e minuut.
Scieur passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ormos de bal. Soldevila rent richting de bal. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Brosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 6:0

36e minuut.
Daar is Krakker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stancu is nu in balbezit. Stancu passt de bal met de wreef. Soldevila heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Brosch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mena controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vecsei. Mena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Brosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 7:0

39e minuut.
Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur speelt de bal door. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Carpun passt de bal in één keer door. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu passt de bal zonder na te denken. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 27%, Sásd VSK 73%.
bájermünchen - Sásd VSK 7:0

48e minuut.
Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báló rent richting de bal. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Soldevila rent richting de bal. Soldevila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 8:0

54e minuut.
Oidermaa met een sublieme pass. Scieur is nu in balbezit. Scieur geeft de bal voor. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczyptański met de inworp. Daar is Scieur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scieur geeft een hoge lob. Soldevila krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Manu speelt de bal door. Szczyptański met een sublieme pass. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 9:0

65e minuut.
Inworp. Lagerskiöld met een snelle inworp. Stancu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soldevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldevila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Soldevila rent richting de bal. Soldevila passt de bal met de wreef. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ... Brosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 10:0

69e minuut.
Szczyptański geeft de bal voor. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carpun krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Scieur geeft een hoge lob. Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormos is nu in balbezit. Stancu onderschept slim de pass. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 11:0

74e minuut.
Scieur geeft een lange en hoge pass. Daar is Soldevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krakker is nu in balbezit. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Brosch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Sásd VSK 12:0

78e minuut.
Ross geeft een lange en hoge pass. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal met de wreef. Soldevila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soldevila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsei is nu in balbezit. Vecsei geeft de bal voor. Carpun bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rubint rent richting de bal. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich passt de bal in één keer door. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 36%, Sásd VSK 64%.
bájermünchen - Sásd VSK 12:0