Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS Jano Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5898
KS Jano JKS Olimpia Jeżów
2 Tactiek sokker -
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 39.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen matig
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Karavidas met een sublieme pass. Klungelig pakt Szkrabik de bal. Szkrabik met een sublieme pass. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Azgın rent richting de bal. Azgın passt de bal met de wreef. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski schiet op doel. Placuszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - JKS Olimpia Jeżów 1:0

9e minuut.
Goupil met een sublieme pass. Szkrabik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Składak. Składak krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Krucki kopt de bal weg. Godzina probeert de bal aan de voet te houden. Akaslan speelt de bal door. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fall rent richting de bal. Fall passt de bal met de wreef. Gavazzeni rent richting de bal. Warda verovert de bal door een tackle van achteren. Warda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wierszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Mogyorósy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Nordbø de bal onder controle te krijgen. Szkrabik is nu in balbezit. Szkrabik geeft de bal voor. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski schiet op doel. Placuszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Wierszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmieder rent richting de bal. Schmieder probeert naar een medespeler te passen. Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wangels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangels probeert naar een medespeler te passen. Goupil met een sublieme pass. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik schiet op doel. Placuszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Szkrabik passt de bal in één keer door. Akaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan passt de bal in één keer door. Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Schmieder geeft een lange en hoge pass. Karavidas kopt de bal weg. Azgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Azgın heeft problemen om de bal te vangen. Azgın haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Azgın probeert naar een medespeler te passen. Siljanovski is nu in balbezit. Krucki begaat een overtreding. Siljanovski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siljanovski kan niet meer verder spelen. De Rubeis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 47%, JKS Olimpia Jeżów 53%.
KS Jano - JKS Olimpia Jeżów 1:0

46e minuut.
Kretek komt het veld opgelopen. Bendkowski komt het veld opgelopen. Kwilecki komt het veld opgelopen. Wierszewski met een sublieme pass. Kwilecki is nu in balbezit. De Rubeis begaat een overtreding. De Rubeis krijgt een gele kaart. Kwilecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bendkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Warda krijgt zijn hoofd ertegen. Mogyorósy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rubeis passt de bal met de wreef. Goupil probeert naar een medespeler te passen. De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rubeis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Akaslan passt de bal zonder na te denken. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik passt de bal zonder na te denken. De Rubeis rent richting de bal. De Rubeis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - JKS Olimpia Jeżów 2:0

63e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangels verovert de bal door een tackle van achteren. Wangels met een sublieme pass. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fronczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Rubeis rent richting de bal. De Rubeis passt de bal in één keer door. Azgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Azgın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Krucki kopt de bal weg. Azgın is nu in balbezit. Azgın geeft een lange en hoge pass. De Rubeis springt en kopt de bal. Placuszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - JKS Olimpia Jeżów 3:0

79e minuut.
De Rubeis rent richting de bal. De Rubeis probeert naar een medespeler te passen. Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavidas geeft de bal voor. De Rubeis maakt een snoekduik en kopt de bal. Placuszek bokst de bal weg. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - JKS Olimpia Jeżów 4:0

85e minuut.
Karavidas controleert de bal met de borst. Karavidas geeft een hoge lob. De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rubeis draait met de bal, schiet en ... Placuszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Goupil rent richting de bal. Goupil passt de bal met de wreef. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik geeft een lange en hoge pass. De Rubeis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - JKS Olimpia Jeżów 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 39%, JKS Olimpia Jeżów 61%.
KS Jano - JKS Olimpia Jeżów 5:0