Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BajenTown Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5405
Bajen_forever PanocosFC
Hard Tactiek nw532
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 42.2
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Fąk passt de bal met de wreef. Thiery rent richting de bal. Thiery speelt de bal door. Quirino is nu in balbezit. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Frish rent richting de bal. Frish geeft de bal voor. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - PanocosFC 1:0

10e minuut.
Fąk verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk passt de bal zonder na te denken. García Díaz rent richting de bal. Quirino onderschept slim de pass. Quirino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Frish is nu in balbezit. Katus bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish onderschept slim de pass. Frish geeft een hoge lob. Sáenz de Cenzano krijgt zijn hoofd ertegen. Dyowe Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyowe Roig met een sublieme pass. Canabrava kopt de bal weg. Trybus heeft problemen om de bal te vangen. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Canabrava geeft de bal voor. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Daar is Quirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery draait met de bal, schiet en ... Dyowe Roig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Mills probeert de bal met de borst te controleren. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mills krijgt een gele kaart. Fąk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fąk kan niet meer verder spelen. Ciman komt het veld opgelopen. Gergishanov met een snel genomen vrije trap. Daar is García Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiery rent richting de bal. Thiery haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig geeft een hoge lob. Iovchev geeft een lange en hoge pass. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Canabrava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canabrava speelt de bal door. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - PanocosFC 2:0

26e minuut.
Frish kopt de bal weg. Thiery is nu in balbezit. Thiery passt de bal zonder na te denken. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ... Dyowe Roig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kechkhoveli probeert naar een medespeler te passen. Frish bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish probeert naar een medespeler te passen. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Trybus de bal. García Díaz rent richting de bal. Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frish met een sublieme pass. Canabrava speelt de bal door. Quirino is nu in balbezit. Quirino draait met de bal, schiet en ... Dyowe Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - PanocosFC 3:0

39e minuut.
Canabrava is nu in balbezit. Canabrava geeft de bal voor. García Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino onderschept slim de pass. Quirino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Quirino is nu in balbezit. Quirino passt de bal zonder na te denken. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava geeft een lange en hoge pass. Sáenz de Cenzano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - PanocosFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 18%, PanocosFC 82%.
Bajen_forever - PanocosFC 4:0

48e minuut.
Ciman geeft een hoge lob. Trybus heeft problemen om de bal te vangen. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perarnau met een sublieme pass. Daar is Frish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perarnau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frish raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Thiery neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
García Díaz is nu in balbezit. Quirino onderschept slim de pass. Quirino passt de bal zonder na te denken. Thiery is nu in balbezit. Thiery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Perarnau de bal. Sáenz de Cenzano kopt de bal weg. Quirino heeft problemen om de bal te vangen. Quirino schiet op doel. Dyowe Roig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Iovchev onderschept slim de pass. Thiery is nu in balbezit. Thiery speelt de bal door. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Frish passt de bal in één keer door. Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery geeft een lange en hoge pass. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Dyowe Roig bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Ciman de bal. Ciman met een sublieme pass. Canabrava probeert naar een medespeler te passen. Thiery rent richting de bal. Thiery haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
García Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. García Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Díaz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ciman is nu in balbezit. Ciman geeft de bal voor. Perarnau heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig bokst de bal weg.

72e minuut.
Jędras passt de bal in één keer door. Perarnau geeft de bal voor. Canabrava kopt de bal weg. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Frish de bal. Katus is nu in balbezit. Frish verovert de bal door een tackle van achteren. Frish geeft de bal voor. Quirino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - PanocosFC 5:0

76e minuut.
Collins rent richting de bal. Collins passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coşerea de bal. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Dyowe Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Thiery geeft een lange en hoge pass. Perarnau rent richting de bal. Sáenz de Cenzano onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - PanocosFC 6:0

88e minuut.
Perarnau geeft de bal voor. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano geeft een lange en hoge pass. Canabrava is nu in balbezit. Canabrava haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 17%, PanocosFC 83%.
Bajen_forever - PanocosFC 6:0