Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Niño Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3807
Karales Atropello
442_def_2023 Tactiek Dan Smith
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten redelijk
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Zapata passt de bal zonder na te denken. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo speelt de bal door. Joa rent richting de bal. Joa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmulle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Galindo onderschept slim de pass. Galindo passt de bal met de wreef. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel. Płaczkowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Joa kopt de bal weg. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. Joa krijgt zijn hoofd ertegen. Płaczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Camacho kopt de bal weg. Batmanlı heeft problemen om de bal te vangen. Prado begaat een overtreding. Prado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 50%, Atropello 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karales - Atropello 0:0

85e minuut.
Paz is nu in balbezit. Paz geeft een lange en hoge pass. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 55%, Atropello 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karales - Atropello 0:0